Log in en profiteer van extra voordeel!
Klantenservice
Inloggen
Categorieën

Disclaimer

Inhoud:
De op deze website getoonde informatie wordt door Only for Men met constante zorg en aandacht samengesteld. Desalniettemin is het mogelijk dat informatie die op de site wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is.

Links:
Op onze website staan bepaalde (hyper)links die leiden naar websites van derden. Deze sites zijn bedoeld ter informatie en zijn geen eigendom van Only for Men.
Only for Men kan daarom geen enkele garantie geven ten aanzien van juistheid van deze links of enig ander aspect van de informatie op de websites van derden.

Copyright:
De website en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper)links, zijn eigendom van Only for Men. Het is niet toegestaan om de site of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Only for Men.

Privacy:
Alle gegevens die je invoert worden uitsluitend gebruikt voor het doel waarvoor zij aan Only for Men zijn verstrekt. Dit houdt tevens in dat Only for Men zonder je toestemming jouw persoonlijke gegevens niet aan derden ter beschikking stelt.

Juridische geldigheid van de disclaimer:
Deze disclaimer wordt beschouwd als deel van de internetpublicatie betrekking hebbend op deze website. Wanneer bepaalde uitingen op deze website incorrect zijn en/of in strijd zijn met de wet, heeft dat geen effect of invloed op andere uitingen elders op deze website gedaan.

U bezoekt onze website vanuit het buitenland.

Wij raden u aan om naar www.onlyformen.be te gaan. Bent u een Belgische klant? Bezoek dan onze Belgische webshop www.onlyformen.be voor de mooiste schoenen, kleding, accessoires en de openingstijden van onze winkels.

Nederlandse webshop Belgishe webshop