Log in en profiteer van extra voordeel!
Klantenservice
Inloggen
Categorieën

Wordt jouw kroeg de meest mannelijke van Nederland?


Mannen van Nederland houden ervan om een biertje te drinken met vrienden in hun favoriete stamkroeg. In Nederland vind je dan ook meer dan genoeg kroegen, bars en terassen. Ook échte mannelijke kroegen. Only for Men wil graag uitzoeken welke kroeg, de meest mannelijke van Nederland is. Zodat iedere man weet waar hij terecht kan voor een ouderwets gezellige mannenavond met een goed glas bier.

Aan deze competitie kan iedere kroeg van Nederland meedoen. In deze competitie kan jouw kroeg laten zien waarom dit de meest mannelijke kroeg van Nederland is. Dit kun je doen door als kroeg een item op te sturen als 'bewijs van mannelijkheid'. Hierin laat je zien waarom jouw kroeg kans maakt op deze felbegeerde titel.

Weet jij zeker dat jouw kroeg het meest mannelijk is en wil je meedoen?
Je maakt als kroeg een item waarmee je op een originele en ludieke manier laat zien waarom jouw kroeg dé mannelijkste kroeg is. Dit kan in de vorm van een video of foto zijn, maar dit mag je helemaal zelf bepalen en kan ook totaal iets anders zijn. Voorbeelden van ideeën vind je op deze pagina!
  • Stuur je item op naar socialmedia@onlyformen.nl. Meedoen kan t/m 28 februari 2018;
  • Deel je item daarnaast via Facebook en/of Instagram met je volgers voor extra bereik voor jouw deelname. Gebruik hierbij dan #meestmannelijkekroeg. Op deze manier maak je meer kans om er met de winst vandoor te gaan!

De ingezonden bewijzen van mannelijkheid worden door een onafhankelijke jury van Only for Men beoordeeld. Originaliteit is een onderdeel waarop de jury het item van de kroegen beoordeeld. Naast originaliteit wordt ook gekeken naar het bereik op social media, je inzending delen via jouw social media kanalen heeft daarom dus degelijk zin. We kijken of je jouw item gedeeld hebt op je eigen social media kanalen en of je hier veel likes en reacties op ontvangen hebt. 

Ben jij de winnaar?
Er wordt één winnaar verkozen. Deze winnaar wordt begin maart door Only for Men bekend gemaakt via e-mail, onze social media kanalen en via een persbericht. De winnende kroeg ontvangt:
  • Een trofee voor in de kroeg; 
  • Het personeel van de kroeg wordt aangekleed door Stitch & Buttons;
  • Daarnaast krijgt het personeel een rondleiding in de Duvel Brouwerij; 
  • Een landelijk verspreid persbericht, een artikel op de blogpagina van Only for Men en updates via de social media kanalen van Only for Men waarin de winnaar wordt benoemd. 

We zijn benieuwd naar jullie inzendingen, succes!

U bezoekt onze website vanuit het buitenland.

Wij raden u aan om naar www.onlyformen.be te gaan. Bent u een Belgische klant? Bezoek dan onze Belgische webshop www.onlyformen.be voor de mooiste schoenen, kleding, accessoires en de openingstijden van onze winkels.

Nederlandse webshop Belgishe webshop