Log in en profiteer van extra voordeel!
Klantenservice
Inloggen
Categorieën


Keuze uit honderd verschillende opties

Maatwerk is iets unieks. Bij Only for Men heb je de vrijheid om samen met de gespecialiseerde modeadviseurs je eigen maatpak samen te stellen. Je hebt een enorme keuze uit verschillende opties. Het materiaal en de pasvorm van je kostuum zijn je eerste keuzes. Je kunt kiezen uit stoffen zoals wol, zijde, katoen, linnen of polyester. Ook de stof van de voering mag je hierbij zelf bepalen. Daarnaast geef je aan wat voor jouw de ideale pasvorm is. Dit kan verschillen van een slim fit, tailored fit of regular fit. Bekijk hieronder een greep uit de verschillende opties die je verder kunt kiezen wanneer je een eigen maatpak samenstelt.

Optie 1: Revers

Bij het samenstellen van je kostuum, heb je een keuze uit verschillende soorten revers. Een voorbeeld hiervan is een opgesneden of haak revers. De breedte van het revers bepaal je helemaal zelf: smal, medium of breed.

Optie 2: Zakken

Je kunt zelf de vorm van de zakken bepalen. Je borstzak, de zakken van het colbert en zelfs de binnenzakken van je colbert. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit klep- of paspelzakken. Ook kunnen deze worden opgestikt, recht of schuin, en ook mag je zelf de grote bepalen.

Optie 3: Split

De split op de achterzijde van je colbert, bepaalt mede de pasvorm en het draagcomfort. Je kunt kiezen uit een rugsplit, een zijsplit of geen split. Ook kun je de hoogte van de split zelf bepalen.

Optie 4: Knopen

Het aantal knopen op je mouw kan je zelf beslissen. Evenals de soort knopen en de kleur. Ga je voor een blinde in combinatie met een zichtbare knoop of juist voor een hele rij kissing buttons? 

Optie 5: Broek

Voor de broek zijn er ook diverse opties waaruit je kunt kiezen. Je kunt bijvoorbeeld zelf het model en de soort sluiting bepalen. Wil je bijvoorbeeld een enkele of dubbele bandplooi? Of wil je een sluiting met een (blinde) knopenrij en/of schuifknopen of eventueel een verstelbare gesp of riemlussen op je broekband? Daarnaast kunnen er ook bretels knopen geplaatst worden aan de binnenzijde van je broekband. De broek kan ook gemaakt worden met of zonder omslag.

Optie 6: Binnenzijde

Ook over de binnenzijde valt genoeg na te denken. Hier zijn veel verschillende opties mogelijk. Zo heb je een keuze uit een soubras; een gevormd absorberend stuk dat geplaatst wordt bij de armsgaten. Daarnaast kun je kiezen voor een gsm pocket, een monogram voering en/of een fabric label.

Optie 7: Extra opties

Voor jouw ultieme maatpak kun je nog kiezen voor diverse extra opties. Je kunt bijvoorbeeld het maatpak personaliseren naar eigen stijl. Een uniek voorbeeld hiervan is een monogram in de onderkraag, maar ook in de voering van het colbert. Gewenste initialen, datum of namen: alles is mogelijk. Daarnaast kun je nog de kleuren van de stiksels of kraagvilt bepalen.

U bezoekt onze website vanuit het buitenland.

Wij raden u aan om naar www.onlyformen.be te gaan. Bent u een Belgische klant? Bezoek dan onze Belgische webshop www.onlyformen.be voor de mooiste schoenen, kleding, accessoires en de openingstijden van onze winkels.

Nederlandse webshop Belgishe webshop