Log in en profiteer van extra voordeel!
Klantenservice
Inloggen
Categorieën

Perfect verzorgd je trouwdag

Voor je bruiloft moet uiteraard niet alleen jouw trouwkostuum er op en top uit zien. Ook alle omliggende factoren zijn van belang om je bruid te imponeren. Vergeet daarom niet het juiste ondergoed, nette sokken, of juist opvallende Happy Socks, een heerlijke nieuwe parfum én een perfect zittend kapsel.

Bij de Mensperience Store in Doesburg is er de mogelijkheid om je compleet te laten verzorgen in Bennie's Barber Shop. Je kunt je op authentieke en ambachtelijke wijze laten knippen én scheren, waarbij gebruik gemaakt wordt van ontspannende warme doeken en eucalyptusshampoo. Een VIP-treatment die perfect past binnen de filosofie van eigenaar Bennie Winterink, namelijk maximale aandacht voor de klant en een persoonlijk advies. Bennie’s Barber Shop werkt al tientallen jaren met topproducten en volgens de laatste trends en ontwikkelingen. Je kunt telefonisch een afspraak maken bij Bennie's Barber Shop: (0313) 200908.

Kijk voor meer informatie op: Benniesbarbershop.nlU bezoekt onze website vanuit het buitenland.

Wij raden u aan om naar www.onlyformen.be te gaan. Bent u een Belgische klant? Bezoek dan onze Belgische webshop www.onlyformen.be voor de mooiste schoenen, kleding, accessoires en de openingstijden van onze winkels.

Nederlandse webshop Belgishe webshop