Log in en profiteer van extra voordeel!
Klantenservice
Inloggen
Categorieën

Pig & Hen

Aantal per pagina Uw filters
25 artikelen

Pig and Hen

Pig and Hen armbanden, sterker dan staal!

Pig and Hen banden staan voor eigentijds, lef en avontuurlijk. Tegenwoordig zien mensen het als een uitdaging om op het randje te leven. We zwemmen met haaien, worden in de modder gegooid, varen over oceanen en drinken iets te veel, maar dat is hoe wij zijn.

Het Amsterdamse merk heeft zich gespecialiseerd in heren armbanden die iedere outfit meer kleur geven. Match de armbanden met je schoenen, riem of andere kledingstukken. Op zoek naar nieuwe accessoires om je garderobe uit te breiden, maak dan kennis met Pig and Hen.

In het vroege 1600 voeren de Nederlandse scheepslieden naar onbekende delen van de wereld. Tijdens deze reizen ontdekte ze nieuwe landen, verschillende manieren van leven, maar liepen ook tegen grote obstakels aan. Om zich te beschermen tegen ongeluk tatoeëerde de scheepslieden een varken en een haan op hun voeten. Op deze manier zouden zij volgens het bijgeloof overleven bij een scheepsbreuk.

De producten worden allemaal handgemaakt in Amsterdam waarbij er gebruik wordt gemaakt van authentiek touw van een schip. De producten worden gemaakt om een leven lang mee te gaan, dus wordt er niks aan het toeval over gelaten om de hoogste kwaliteit te waarborgen. Elke mannen armband wordt geleverd in een houten bewaardoosje. Het assortiment bestaat uit diverse armbanden die van elkaar verschillen in dikte en manier van weven.

Pig and Hen armbanden zijn verkrijgbaar bij Only for Men in Doesburg, Geldermalsen, Rosmalen, Waalwijk, Ede, Druten Doesburg, Oosterhout, Veghel, Voorburg, The Bakery en op de webshop.

Filters
Filteren per optie
Actieve filters
Verwijder alle filters

Maten

Prijzen

Categorie afbeelding
×
U bezoekt onze website vanuit het buitenland.

Wij raden u aan om naar www.onlyformen.be te gaan. Bent u een Belgische klant? Bezoek dan onze Belgische webshop www.onlyformen.be voor de mooiste schoenen, kleding, accessoires en de openingstijden van onze winkels.

Nederlandse webshop Belgishe webshop