Log in en profiteer van extra voordeel!
Klantenservice
Inloggen
Categorieën

Van Lier

Aantal per pagina Uw filters
6 artikelen
Van Lier Sneakers
Van Lier Sneakers € 149,90 €104,93 30% korting
Merk afbeelding
Van Lier Sneakers
Van Lier Sneakers € 149,90 €104,93 30% korting
Merk afbeelding
Van Lier Sneakers
Van Lier Sneakers € 159,90 €111,93 30% korting
Merk afbeelding
Van Lier Sneakers
Van Lier Sneakers € 159,90 €111,93 30% korting
Merk afbeelding
Van Lier Geklede schoenen
Van Lier Geklede schoenen € 169,90 €84,95 50% korting
Merk afbeelding

Van Lier

Van Lier schoenen

De oorsprong van Van Lier ligt in het Brabantse dorp Loon op Zand dat in 1815 het hart van de Nederlandse schoenenindustrie was. Sinds 1815 is Van Lier al actief in het ontwikkelen van hoogwaardige, lederen herenschoenen. De schoenen zijn vervaardigd uit plantaardige gelooid leder. Deze werkwijze is een ambachtelijke Italiaanse traditie gebaseerd op zowel oude tradities als hedendaagse technologie. Een van de voordelen van deze productwijze is dat de schoenen ook biologisch afbreekbaar zijn.

Alle schoenen van Van Lier zijn uniek door het langdurig looien van leer, wat gemiddeld 100 dagen duurt. Het looien zorgt voor een uniek en natuurlijk karakter in het leder. Het leer werd vroeger, en nu nog, uit Italië gehaald vanwege de modieuze en chique bewerking, uit Frankrijk komt het prachtige kalfsleer, uit Chicago komt stoer en bewerkte leer en uit Engeland komt het beste leer voor de zolen van de schoenen.

Van Lier is een van oorsprong Nederlands merk en dat is dan ook terug te zien in het design. Bij het design van de schoenen wordt de moderne Nederlandse man als uitgangspunt genomen. De schoenen kenmerken zich door een open oog en oor voor internationale trends en nuchtere ontwerpen. Het is belangrijk dat de schoenen tijdloos zijn waardoor jij als klant er lang van kunt genieten! Aan de kwaliteit zal het in ieder geval niet liggen.

In de collectie zijn zowel sportieve modellen als geklede schoenen terug te vinden. Voor iedere gelegenheid heeft Van Lier wel een bijpassende schoen. Schoenen van Van Lier kun je makkelijk en snel online bestellen bij Only for Men. Voor een bijpassend stijladvies kun je natuurlijk ook langskomen bij ons in een van onze winkels. Onze vakkundige modeadviseurs helpen je graag

Van Lier is verkrijgbaar in: Waalwijk, Doesburg en de webshop! 

U bezoekt onze website vanuit het buitenland.

Wij raden u aan om naar www.onlyformen.be te gaan. Bent u een Belgische klant? Bezoek dan onze Belgische webshop www.onlyformen.be voor de mooiste schoenen, kleding, accessoires en de openingstijden van onze winkels.

Nederlandse webshop Belgishe webshop