Log in en profiteer van extra voordeel!
Klantenservice
Inloggen
Categorieën

The Bakery

Terug naar overzicht

Adresgegevens

Bakkerstraat 60
5541 VD Reusel
Tel. +31 (0) 497 76 70 46
Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag 13:00 18:00
Dinsdag 11:00 18:00
Woensdag 11:00 21:00
Donderdag 11:00 21:00
Vrijdag 11:00 21:00
Zaterdag 10:00 17:00
Zondag 12:00 17:00

The Bakery Store Reusel

In Reusel bevindt zich The Bakery Store van Only for Men aan de Bakkerstraat. The Bakery is de meest spraakmakende jeans store van Nederland en focust zich op de echte liefhebbers van heren jeans door een sterk denim-gerelateerd aanbod. The Bakery is meer dan een exclusieve denim store, het is een zoete inval voor ‘denim lovers’. Een ontmoetingsplaats waar ze ervaringen kunnen uitwisselen, maar ook kunnen genieten van het versgebakken ‘signature bread’ van The Bakery. De winkel heeft een volstrekt unieke winkelentourage. Die bestaat namelijk geheel uit een authentieke, nostalgische bakkerijsetting met de geur van brood en graan.

The Bakery Store hanteert mannelijke openingstijden met drie koopavonden per week en is iedere zondag geopend. Zo kun je gaan shoppen wanneer het jou het beste uitkomt. Je kunt hier 7 dagen per week terecht.  Kom gezellig bij ons langs! Onze vakkundige modeadviseurs staan voor je klaar en laten je graag de nieuwe najaars- en wintercollecties zien onder het genot van een drankje.

Merken

Bij The Bakery Store in Reusel kun je de volgende merken vinden; Alpha Industries, Anerkjendt, Arkk, Blackstone, Collonil, CLOSED, Denham, Diesel, Drykorn, Elvine, G-Star, Heroes on Socks, Kings of Indigo, L:A Bruket, Lee, Levi's, Lyle & Scott, Minimum, Nudie Jeans, Nubikk, Pig & Hen, Redwing, Replay, Samsoe Samsoe, Scotch & Soda en Victim.

Het aanbod per merk varieert per winkel. Kijk op de productpagina voor de beschikbaarheid van specifieke artikelen in de winkel of neem telefonisch contact op met het filiaal.

Parkeren

Om het shoppen bij The Bakery Store van Only for Men nog makkelijker te maken kun je recht voor de deur gratis parkeren!

Events

Regelmatig worden er spectaculaire events georganiseerd in onze winkel zoals Mobiele Wasstraat, The Gambler en Vinyl Café. Deze events kun je kosteloos bijwonen. Kijk hier voor meer informatie over deze events of de hele eventkalender.

Kijk voor meer informatie op www.thebakerystore.nl.

Graag tot ziens!
Team The Bakery


U bezoekt onze website vanuit het buitenland.

Wij raden u aan om naar www.onlyformen.be te gaan. Bent u een Belgische klant? Bezoek dan onze Belgische webshop www.onlyformen.be voor de mooiste schoenen, kleding, accessoires en de openingstijden van onze winkels.

Nederlandse webshop Belgishe webshop