Only for Men Almere

Citadel 14, 1315 VK Almere
036 - 76 00 102

Onze winkel in Almere heeft een oppervlakte van ruim 1.000 vierkante meter, een enorm assortiment mannenmode en vele topmerken. Hier wordt het totaalconcept voor mannen duidelijk zichtbaar. Daarnaast heeft de winkel een outlet corner met de beste prijzen. Hier lopen de kortingen op tot wel 70%!

Iedere man kan bij Only for Men terecht voor de beste deals, een team van gespecialiseerde modeadviseurs, spectaculaire events én mannelijke openingstijden.

bel de winkel
mail ons
routebeschrijving
Openingstijden
 • Maandag
  12:00 18:00
 • Dinsdag
  10:00 18:00
 • Woensdag
  10:00 18:00
 • Donderdag
  10:00 21:00
 • Vrijdag
  10:00 18:00
 • Zaterdag
  10:00 17:00
 • Zondag
  12:00 17:00
Aangepaste openingstijden
Monday, December 5, 2022 Sinterklaas
12:00 17:00
only for men image
Storemanager Almere

Aan het woord

“Een goed gesprek vind ik net zo belangrijk als iemand met een nieuwe outfit naar huis laten gaan. De verhalen en bijzondere gelegenheden achter de outfits blijven me vaak bij.”

Andy, storemanager Only for Men Almere

Sfeerbeeld Almere

Een ruime keuze uit veel merken

Bij Only for Men Almere kun je de volgende merken vinden:

Alfredo Gonzales, Bjorn Borg Underwear, Blackstone, Blue Industry, The BLUEPRINT PREMIUM, Bugatti, Campbell, Cast Iron, Cavallaro, Collonil, Cycleur de Luxe, DENHAM, Donkervoort, Dutch Dandies, FALKE, Giorgio, J.C. Rags, Nubikk, OLYMP, Pierre Cardin, PME Legend, Profuomo, Recall Classic, Recall, Rehab, Replay, Runway, Scotch & Soda, Slater, State of Art, Tommy Hilfiger en Vanguard.

Bekijk de collectie
Personal shopping ruimte Almere

Het nieuwe winkelconcept

Het filiaal in Almere beschikt over een nieuw winkelconcept! Je vindt hier een extra groot horecagedeelte en een directe vermaakservice. Daarnaast zijn er door de hele winkel kleinere kassablokken, zodat jij snel geholpen wordt en niet in de rij hoeft te staan om af te rekenen! Als kers op de taart zal er een pop-upgedeelte zijn waar verrassende samenwerkingen getoond worden.

Net als in Alkmaar is hier ook het personal shopping concept gelanceerd. Hier wordt je (eventueel samen met je vrienden) geadviseerd in een speciaal ingerichte ruimte met een drankje en natuurlijk één-op-één assistentie. Maak vrijblijvend een afspraak of kom langs wanneer het jóu uitkomt!

Winkelbeeld Almere

Route & parkeren

Kom jij met de auto en wil je zo dicht mogelijk bij de winkel parkeren? De Hospitaalgarage en Krakelinggarage zijn de dichtstbijzijnde parkeergarages. Bij beide garages betaal je €2,17 per uur of een dagtarief van €10,30

Plan je route

Bij ons ben je altijd in 1x klaar, ook voor: