Home

Acqua di Parma

Kwaliteit, creativiteit, elegantie en exclusiviteit: dat zijn kenmerken waar de geuren en huidverzorgingsproducten voor heren van Acqua di Parma voor staan.


Lees meer
Acqua di Parma Signature Osmanthus EDP 100ml
232,00
Acqua di Parma Signature Sakura EDP 100ml
232,00
Acqua di Parma Signature Sandalo EDP 100ml
232,00
Acqua di Parma Signature Ambra EDP 100ml
232,00
Acqua di Parma Colonia Futura EDC 50 ml
100,00
Acqua di Parma Colonia Futura EDC 100ml
140,00
Acqua di Parma Signature Yuzu EDP 100ml
232,00
Acqua di Parma Signature Leather EDP 100ml
232,00
Acqua di Parma Signature Quercia EDP 100ml
232,00

Acqua di Parma: het Italiaanse lifestyle merk

Bij Only for Men vind je de geuren en verzorgingsproducten voor mannen van het Italiaanse lifestyle merk Acqua di Parma. In ons assortiment vind je verschillende lijnen terug van het luxe merk. Naast de geuren en sprays hebben we ook haar- en douchegel, aftershave lotion en deodorant. Naast de juiste kleding is het voor mannen ook van belang om goed verzorgd voor de dag te komen.

In 1916 werd in een kleine fabriek in het plaatsje Parma de eerste geur van Acqua di Parma ontwikkeld, de Colonia. In die tijd waren de populaire geuren sterk en zwaar, de Colonia viel dankzij haar lichte en verfrissende geur meteen op. In de jaren 30 brak het Italiaanse merk internationaal door. Acqua di Parma Colonia werd veel gebruikt door rijke mensen en beroemde persoonlijkheden.

In 1998 werd in Milaan de eerste winkel van Acqua di Parma geopend, deze bevond zich in de directe omgeving van winkels met grote namen zoals Versace en Prada. Het hoofdkantoor van Acqua di Parma bevindt zich vandaag de dag nog steeds in Milaan. Het logo van het merk Acqua di Parma bestaat uit de naam en het wapen van Marie Louise. Marie Louise was de Hertogin van de plaats Parma die van 1816 tot 1847 regeerde.

De collectie van Aqua di Parma voor heren

De Acqua di Parma voor heren stijl bestaat uit kwaliteit, creativiteit, elegantie en exclusiviteit. De gehele lijn van Acqua di Parma wordt geproduceerd in Italië en verspreid over 36 landen. In ons assortiment hebben wij een paar top geuren van dit mooie merk zoals Acqua di Parma Signature Oud EDP en Acqua di Parma Colonia Pura EDC. Daarnaast hebben we nog mooie geschenksets van het merk die perfect zijn als je op zoek bent naar een mooi en luxe cadeau.

Bij ons ben je dus altijd in 1x klaar ook als je op zoek bent naar geuren en huidverzorgingsproducten. Naast Acqua di Parma voor heren verkopen wij ook verzorgingsproducten van andere merken.