Schrijf je in en sla een bal voor het goede doel: Mannen voor Mannen.

Lifestyle

Boeken

Échte mannenboeken over échte mannen onderwerpen. Heerlijk om mee te ontspannen. Ook een originele cadeautip!
Lees meer
TeNeues The Jaguar Boek
80.00
teNeues Ultimate toys for men
80.00
TeNeues The Classic Cars Boek
98.00
TeNeues 101 Design Classics Silke Pfersdor Boek
50.00
TeNeues The Aston Martin Boek
80.00
teNeues Porsche A passion for power
80.00
teNeues Black Beauties, Iconic Cars
50.00
teNeues Coolness, The Pure Elegance of Freedom
60.00
teNeues Flirting with danger
100.00
teNeues Iconic New York
50.00
teNeues The Mercedes-Benz 300 SL
80.00
teNeues The Classic Cars
39.90
teNeues The Watch Book, Compendium
80.00
teNeues The World
60.00
TeNeues Golf Ultimate Book
30.00
teNeues The Lamborghini book
100.00
TeNeues The Watch Rolex Boek
70.00
TeNeues Treasures from the Patek Philippe Museum
50.00
TeNeues Icons of Cycling Boek
50.00
Bierboek met schuim
22.50
New Italian
39.99
Andy!
22.99
Thuis bier brouwen
25.00
Mbappé
19.99

Boeken kopen voor mannen

Na een drukke werkdag is het heerlijk om te verzinken in een goed boek. En goede boeken heeft Only for Men genoeg. Neem een kijkje in het online assortiment aan heren boeken en laat je verrassen door de omvangrijke collectie en mooie titels.

In ons assortiment mannen boeken vind je onder meer titels van de bekende uitgevers Taschen en teNeues. Uitgeverij Taschen is opgericht door Benedikt Taschen in 1980, hij was toen 18 jaar oud. Hij startte het bedrijf om zijn eigen comics te kunnen publiceren. Ook opende hij een winkel in Keulen waar hij zijn kunstzinnige literatuur verkocht. Vandaag de dag richt de uitgever zich nog steeds op kunst en maakt hij dit onderwerp toegankelijk voor een groot publiek. Vooral de reeks paperbacks van diverse kunstenaars en invloedssferen van kunst uit de 20e en 21e eeuw zijn ontzettend populair. In deze boekencollectie vind je titels over architectuur, design, fotografie, mode en film. Taschen wordt tot op de dag van vandaag hoog aangeschreven. De uitgever heeft inmiddels winkels in alle grote steden zoals Parijs, Brussel en Amsterdam. Maar deze typische mannenboeken bestel je natuurlijk eenvoudig online bij Only for Men.

Dat geldt ook voor de boeken van teNeues. Deze uitgever staat al meer dan vijftig jaar bekend om zijn fijn geïllustreerde kalanders. Het bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerde uitgever van mannen boeken met thema’s als fotografie, design en lifestyle. Met meer dan 130 werknemers, overzeese kantoren in New York, Parijs en Londen en de vele winkels onder andere in Düsseldorf, Hamburg en München is teNeues een wereldwijde speler geworden op alle belangrijke boekenmarkten.

Ben je op zoek naar een goed boek voor mannen? Dan ben je bij Only for Men aan het juiste adres. Op onze webshop kun je gemakkelijk nieuwe boeken bestellen met uiteenlopende thema’s. Voor iedere man wat wils.