Mode
Dit zijn dé trouwpak trends van 2023

Dit zijn dé trouwpak trends van 2024

Natuurlijk mag je partner in de schijnwerpers staan op jullie grote dag. Maar jij mag er óók uitzien als om door een ringetje te halen – letterlijk 😉. Nog geen idee in welk trouwpak jij in het gangpad op je geliefde wacht? Met deze trouwpakkentrends voor 2024 kan het ja-woord niet meer misgaan.

Dit zijn dé trouwpak trends van 2023

1. Back to basics: een traditioneel trouwpak

Voorgaande jaren mocht alles wat meer casual. Dit jaar maakt de klassieke strak gesneden look weer een combeback. Ook tinten zoals zwart, marineblauw of donkergrijs ga je veel zien. Dat is ook nog eens lekker praktisch. Want met een casual overhemd, draag jij dit trouwpak ook na de trouwdag nog prima. Vergeet dan niet de knoopjes te laten vervangen voor een bruine of zwarte variant. Parelmoer staat wat gek voor een zakenmeeting.

2. Dé trend: groene trouwpakken

Diepe groentinten zijn helemaal top voor een trouwpak. Subtiel, maar met impact door de nette uitstraling. Niet gek dus dat dit dé trend is van nu. De kleur groen staat voor vernieuwing, harmonie en groei. Perfecte elementen dus om je huwelijk mee te beginnen!


Tip: Draag een gilet op jullie feest, zodat je altijd nog eruit te pikken bent als bruidegom.


3. Een trouwlook op maat

Ben je een man van de details, heb een themabruiloft of een heel specifieke kleur in gedachten? Niets is mooier dan weten dat jij een one of a kind trouwpak hebt. Helemaal op maat, dus perfect zit ‘ie sowieso. Of het nu om een luxe driedelig trouwkostuum gaat of een gekleurd smokingjasje. Jouw trouwpak zit met maatwerk perfect en staat zelfs nog beter.

trouwpakken-trends-2024
trouwpakken-trends-2024
trouwpakken-trends-2024

4. Beige en aardetinten staan ieder bruidegom goed

Bruintinten saai? Dát dachten we niet. Of het nu een lichtere zandkleur is of juist een warme roestkleur, beige of nude. Voor iedereen is er een aardetint die verrassend goed staat. Ideaal voor een bruiloft in de natuur, landelijke stijl of juist op het strand.

5. Accessoires zijn belangrijker dan ooit

Je een tikje dandy kleden op je trouwdag is hot. Zeker wanneer het een extra print of juist hint van kleur aan je outfit toevoegt. Daar dragen je accessoires aan bij. Denk aan een luxe hoed, prachtig zakhorloge, manchetknopen, bretels of een opvallend pochet. Zeker een klassiek trouwpak krijgt hier een heel ‘eigen’ uitstraling mee.