Categorieën

PME Legend

Aantal per pagina Uw filters
191 artikelen
PME Legend

Stoere heren collectie PME Legend

Het Nederlandse jeans merk PME Legend haalt zijn inspiratie uit klassieke vliegtuigen. Zo zijn de rivets van een spijkerbroek geïnspireerd op de bouten in een vliegtuig, deze metalen pinnen waren destijds puur functioneel om meer stevigheid aan zowel de vliegtuigen als aan werkkleding te geven. Als piloot moet je in staat zijn om jezelf continue aan te passen op wisselende omstandigheden. Klassieke vliegtuigen zijn niet voorzien van airconditioning of verwarmingssystemen, dus comfortabele kleding is cruciaal voor een piloot. Vandaag de dag heeft PME jeans deze stijl bewaard en terug gebracht in een lijn sterke stoere jeans.

De jeans van PME Legend zijn gemaakt van stugge stoffen met verschillende stoere wassingen. De PME Legend Aviator en Commander zijn de meest gedragen jeans. Om de look af te maken kunnen deze stoere jeans gecombineerd worden met een goede collectie bovenkleding, jassen en schoenen. T-shirts worden ondersteund door een goed staaltje artwork, wat het karakter van het merk versterkt. Ieder item is uniek waardoor u eindeloos kunt combineren voor de perfecte outfit.

Only for Men heeft een mooie selectie aan PME Legend jeans, bovenkleding en schoenen die mannen een stoere uitstraling geeft. Het merk is er voor elke man en voor elke gelegenheid. Ook voor de warme dagen heeft PME Legend aan u gedacht en daarom mag dit merk niet ontbreken in uw kledingkast! Voor een scherpe aanbieding shopt u PME Legend items op onze online outletpagina.

PME Legend is verkrijgbaar in al onze winkels en op de webshop.

Filters
Filteren per optie
Actieve filters
Verwijder alle filters

Maten

Pasvorm

Prijzen

Categorie afbeelding
×
U bezoekt onze website vanuit het buitenland.

Wij raden u aan om naar www.onlyformen.be te gaan. Bent u een Belgische klant? Bezoek dan onze Belgische webshop www.onlyformen.be voor de mooiste schoenen, kleding, accessoires en de openingstijden van onze winkels.

Nederlandse webshop Belgishe webshop