Over ons pagina

Over ons

Je kan het aan met Only for Men

Meer dan mode

Van strak in het pak tot stoere jeans en sneakers. Wij hebben het allemaal in huis en onze modeadviseurs weten je er ook alles over te vertellen. Wij maken het mannen makkelijk om het beste uit hun garderobe te halen – én uit henzelf. Daarom vind je bij ons meer dan kleding, lifestyle en accessoires. Denk aan toffe events en natuurlijk de beste deals.

landkaart met alle OFM winkels

Altijd in de buurt

Winkels in heel Nederland

Met 17 winkels zit er altijd een Only for Men bij jou in de buurt! Wil je rustig komen passen of ben je op zoek naar een outfit voor een speciale gelegenheid? Wij helpen je onder het genot van een goede kop koffie. Of een wijntje natuurlijk.

Hier vind je ons

In 1x klaar

Belangrijke sollicitatie, nieuwe broek nodig of ga je trouwen? Je kan het aan! Bij ons kies je namelijk uit tientallen topmerken in mode, verzorging en lifestyle. Omdat wij vinden dat shoppen geen gedoe moet zijn, zijn we open wanneer het jou uitkomt en parkeer je vaak om de hoek. In onze winkels kan je jouw nieuwe aanwinsten laten vermaken onder het genot van een biertje. Of breng een bezoek aan een barbier. Zo. Kan jij er weer tegenaan.

PIet Feenstra in de 20 jaar OFM bus

20 jaar in vogelvlucht

Twintig jaar geleden begon ons modeavontuur in Reusel. Inmiddels zijn we een begrip in de mannenmode waar het altijd feest in de tent is.

Bekijk de video
Twee modellen op een terras

Stijlinspiratie

Dagelijks praktische stijltips

Slimme onderhoudstips zodat je jouw favorieten nóg langer aankan? Of ben je juist op zoek naar outfitsinspiraties zonder gedoe? Hebben we voor je.

Ontdek de blog

Ons nóg beter leren kennen?