Model met bodywarmer en hoodie

Trends

Blijf op de hoogte

Benieuwd naar de nieuwste trendkleuren of items die niet in je garderobe mogen ontbreken dit seizoen? Ontdek hier inspiratie rondom de nieuwste modetrends. Zo ben je altijd in 1x klaar!


Trend Schipperstrui

Stijlvol en comfortabel

Schipperstrui

De schipperstrui is dé mode must-have van dit moment. Met een schipperstrui ben je naast stijlvol ook comfortabel. Draag een schipperstrui zowel dicht als gecombineerd met een shirt eronder. Combineer een schipperstrui ook leuk over een overhemd voor een stijlvolle laagjeslook.

Shop schipperstruien
Trend Bodywarmer, model met zwarte bodywarmer

Praktisch en warm

Bodywarmers

Investeer dit najaar in een bodywarmer. De bodywarmer is namelijk niet alleen praktisch, maar ook heel stijlvol. Het biedt het perfecte lichtgewicht alternatief op tussenjassen en jacks. Je draagt een bodywarmer gemakkelijk als extra laagje over je outfit of onder een colbert of lichte jas. Een dunne bodywarmer is ook zeker binnen te dragen!

Shop bodywarmers
Trend Laagjes, Model met meerdere lagen aan

Zo kan je alles aan! 

Laagjes

Na bijna twee jaar binnen doorgebracht te hebben, kijken we uit om weer lekker naar buiten te gaan. Daarom dat layering dit najaar een echte trend is. Daarmee pas je gemakkelijk je outfit aan naar verschillende weersomstandigheden én ben je direct voorzien van een trendy look.

Shop vesten