Pakkendeal, 2+2+2 nu voor 499,95. Exclusief in onze winkels! Lees meer

Home
OFM. Ride Doesburg

Evenementenkalender

Van dineren tussen de kleren tot vette rally's met de mooiste auto’s. Dit allemaal organiseren we in en rondom onze winkels, speciaal voor jou! Wil jij ook bij de meest spraakmakende events aanwezig zijn? Check dan de eventkalender. ​

Trouwen
Best Man Campagne

26 september

Wedding event Lovely Lady
Tijdens het Wedding event van bruidsmodezaak Lovely Lady showen wij de nieuwste trouwtrends. Ben jij er bij?
Lees meer
Vanaf 18.30 uur in Centrum de Eendragt, Kaatsheuvel
Rally
Cars & Business Rally

30 september

Start Cars and Business Rally
Niet onze eigen rally, maar wel eentje die wij heel erg tof vinden! Daarom start op 30 september de Cars and Business Rally bij OFM. Doesburg. Kom jij de toffe auto’s spotten?
OFM. Doesburg - besloten event
Maatwerk Weekend

27, 28 & 29 oktober

Maatwerk weekend

Nieuwsgierig naar maatwerk voor jouw zakelijke pak, stijlvolle colbert of perfect passende pantalon? Ontdek in een relaxte sfeer wat een kledingstuk op maat voor jou kan doen. Onder het genot van Napolitaanse lekkernijen, sfeervolle muziek en een heerlijke Italiaanse prosecco, omring jij je in een wereld vol luxe stoffen en stijlvolle details. Zien we je daar?

Lees meer
OFM. Ride

OFM. Rides series

Kom op, in de benen! OFM. is niet alleen een winkel waar je de beste jeans en maatpakken kunt vinden. We organiseren ook OFM. Rides, een tof laagdrempelig wielerevent voor iedereen. Of je nu een professional of een recreant bent, bij de OFM. Rides maak je er een sportieve maar vooral gezellige dag van.

Ons doel? Jou die glimlach op je gezicht toveren.

OFM. Rides is een geweldige manier om te genieten van de natuur, nieuwe mensen te ontmoeten en te werken aan je conditie. Nieuwsgierig naar al onze Rides? Bekijk ze nu en schrijf je in.

klik hier voor de kalender