Categorieën

Schoenverzorging

Aantal per pagina Uw filters
29 artikelen

Schoenverzorging

Online schoenverzorging bestellen

U wilt uw nieuwe schoenen natuurlijk zo lang mogelijk mooi houden en met plezier dragen. Daarom is het belangrijk dat u goede schoenverzorging in huis heeft. Met de schoenverzorgingsproducten van Only for Men verzorgt u uw heren schoenen zodat ze hun lange levensduur behouden. Bekijk het complete assortiment online op onze webshop.

In het online assortiment schoenverzorging van Only for Men vindt u onder meer producten van Bama en Red Wing Shoes. Deze merken bieden schoenverzorging voor alle materialen en leersoorten, zo hebben we altijd de juiste producten voor uw schoenen. Door uw schoenen goed te verzorgen blijven ze er niet alleen als nieuw uitzien, u beschermt uw schoenen ook tegen vuil en water. Als u uw schoenen goed bijhoudt met deze producten zult u merken dat u veel langer plezier heeft van uw nieuwe schoenen.

Wij zijn dol op schoenen – dat is het motto van Bama. En dat is Only for Men ook! Daarom mogen deze schoenverzorgingsproducten niet ontbreken in ons grote assortiment. Of het nu om schoenen gaat van wildleer, gladleer, suède, nubuck of synthetisch, Bama heeft altijd de juiste verzorgingsproducten. Bama heeft zowel producten met kleur zoals bruin, zwart of cognac, als kleurloze verzorging. Het is belangrijk dat u eerst goed bepaalt welke kleur u nodig heeft voordat u uw schoenen insmeert.

De producten van Red Wing Shoes zorgen ervoor dat uw gedragen leren schoenen weer als nieuw zijn. Met de speciale schoenverzorgingsproducten kunt u uw leren schoenen schoonmaken, poetsen en beschermen tegen vuil, vlekken en water. Red Wing Shoes is in 1905 opgericht door schoenhandelaar Charles Beckman. In het begin richtte het merk zich op werkschoenen die gebruikt werden in de mijnbouw, houtkapperij en landbouw. Schoenen voor de echte werkmannen dus. Vandaag de dag biedt het merk schoenverzorging voor alle leren mannenschoenen.

Bij Only for Men vindt u alles wat u nodig heeft op het gebied van schoenverzorging. Van schoenpoets, schoonmaakproducten en leerpoets tot de perfecte bescherming. U bestel het eenvoudig online op onze webshop.

U bezoekt onze website vanuit het buitenland.

Wij raden u aan om naar www.onlyformen.be te gaan. Bent u een Belgische klant? Bezoek dan onze Belgische webshop www.onlyformen.be voor de mooiste schoenen, kleding, accessoires en de openingstijden van onze winkels.

Nederlandse webshop Belgishe webshop