Pakkendeal, 2+2+2 nu voor 499,95. Exclusief in onze winkels! Lees meer

Lifestyle
Deze cadeaus mogen niet ontbreken op je verlanglijst

Deze cadeaus mogen niet ontbreken op je verlanglijst

Of het nu de stoomboot of de arrenslee is die jouw cadeaus komt brengen, de december maand zit vol verassingen. Nu je dit leest al direct last van verlanglijst-stress? Maak je maar niet druk, want deze cadeaus wil iedere man wel uitpakken.

Verschillende cadeaus onder een kerstboom

1. Luxe handschoenen en warme mutsen

Klaar met die koude vingers en rode oren? Maar is het combineren van winterse accessoires al een hele klus? Ga voor alle accessoires in dezelfde kleur. Bijvoorbeeld een mooie contrastkleur van je jas. Zwart, bruin en beige zijn ook altijd goed. Een complete winterse accessoire-set is extra feestelijk om uit te pakken in de decembermaand.


Psst! Doen jullie niet aan verlanglijstjes? Dan kan je nog altijd heel subtiel deze blogpost doorsturen naar vrienden en familie.


2. Fijne accessoires om je look af te maken

Een goede riem is altijd handig. Voor bij je pak, maar ook bij een chique etentje. De maten alleen al maken dit echter een lastig cadeau. Daar komt een gevlochten riem van pas. Deze hebben namelijk stretch en kan je op iedere gewenste plek sluiten. En… als je  een riem hebt zonder vooraf bepaalde gaatjes, is er altijd ruimte voor een toetje. Naast een riem worden armbanden steeds vaker gedragen om een outfit af te maken. Iets waar niet iedere man aan denkt, maar wel waardeert.

3. Wat is er beter dan een goed boek?

Is het niet iedereen z’n jeugddroom geweest om professioneel voetballer te zijn? Met een biografie lees jij het levensverhaal van jouw favoriete voetballer. Maar… er is natuurlijk meer dan voetbal. Neem bijvoorbeeld het inspiratievolle verhaal over Nike. Of een kookboek waarvan je direct gaat watertanden. Juist een voornemen om stijlvoller voor de dag te komen in het nieuwe jaar? Het boek ‘Man Op Z’n Allerbest’ zorgt ervoor dat jij een stijlvol bestaan leidt.

4. Handig voor iedere man: de pasjeshouder

In de rij of op ‘t terras zie je er bijna altijd wel iemand mee. De pasjeshouder. Het is kleiner dan een portemonnee en veel overzichtelijker. Er is keuze tussen pasjesportemonnee met (en zonder) extra ruimte voor briefgeld, bonnetjes en visitekaartjes.


Meer weten over deze slimme portemonnee? Zo werkt deze praktische gadget.


5. Altijd goed: praktische mannencadeaus

Twijfel je nu nog steeds over wat er op je verlanglijst moet? Dan ga jij vast voor de praktische cadeaus. Neem bijvoorbeeld de handige meeneemflessen van 24 bottles. Dit is een perfect, duurzaam alternatief voor wegwerpflessen en hij is nog lichtgewicht ook! Drink jij liever koffie op de maandagochtend? Ga dan voor een mok van J.C.RAGS. Of ga je voor je eigen schort, zodat jij straalt in de keuken.