Log in en profiteer van extra voordeel!
Klantenservice
Inloggen
Categorieën

Stitch & Buttons

Door de jarenlange ervaring van Only for Men in de modebranche is Stitch & Buttons in het leven geroepen om de business to business markt te gaan veroveren. Stitch & Buttons levert representatieve bedrijfskleding aan iedere branche zoals: business, casual, horeca en industrie. Geheel gepersonaliseerd naar eigen stijl, passend bij de werkzaamheden en het bedrijf: The Perfect Fit.

Stitch & Buttons is een specialist op het gebied van toegankelijke bedrijfskleding met een persoonlijke touch. En dat onder de noemer: professional clothing. Elke medewerker is uniek, dat vraagt om maatwerk en vakmanschap als het gaat om bedrijfskleding. Mensen moeten optimaal kunnen presteren en hun bedrijfskleding moet daarop aansluiten, passen bij de gebruiker, de situatie en het bedrijf. Met minder neemt Stitch & Buttons nou eenmaal geen genoegen. Elke keer wordt er weer gezocht naar één maat; namelijk de perfecte.

Ben je nieuwsgierig of wil je meer informatie over de mogelijkheden die Stitch & Buttons te bieden heeft? Neem dan een kijkje op www.stitchandbuttons.nl, kom langs bij de exclusieve showroom in Veghel of neem hier direct contact op!
U bezoekt onze website vanuit het buitenland.

Wij raden u aan om naar www.onlyformen.be te gaan. Bent u een Belgische klant? Bezoek dan onze Belgische webshop www.onlyformen.be voor de mooiste schoenen, kleding, accessoires en de openingstijden van onze winkels.

Nederlandse webshop Belgishe webshop