Home

Berwich

Berwich is puur Made in Italy, een collectie broeken gebaseerd op de charme van het verkennen van de wereld en de culturen. Stijl wordt intern verzorgd. Het komt voort uit creativiteitsvonken die gericht zijn op het geven van erkenning aan de pasvormen, dankzij het gebruik van hoogwaardige stoffen.

Lees meer
Berwich Chino
169,95
Berwich Chino
169,95
Berwich Chino
189,95
Berwich Chino
199,95
Berwich Chino
199,95
Berwich Chino
219,95
Berwich Chino
169,95
Berwich Chino
189,95
Berwich Chino
189,95
Berwich Chino
199,95
Berwich Chino
219,95

De rijke geschiedenis van het italiaanse kledingmerk Berwich

In het Italiaanse dorpje Berwick, gelegen in de regio Veneto, werd in 1920 het kledingmerk Berwich opgericht door de familie Berwich. Het merk begon met het maken van eenvoudige kleding voor boeren en arbeiders, maar groeide al snel uit tot een van de meest populaire kledingmerken in Italië. In de jaren '60 en '70 van de vorige eeuw werd Berwich bekend om zijn stijlvolle en innovatieve kleding. Het merk was een pionier op het gebied van nieuwe materialen en productiemethoden, en wist zich zo te onderscheiden van de concurrentie. In de jaren '80 en '90 breidde Berwich zijn aanbod uit met een complete collectie kleding voor mannen, vrouwen en kinderen. Het merk werd ook steeds meer internationaal bekend, en opende winkels in verschillende landen over de hele wereld. Tegenwoordig is Berwich een van de meest succesvolle kledingmerken in Italië. Het merk staat bekend om zijn stijlvolle en duurzame kleding, en is een favoriet onder Italiaanse consumenten die op zoek zijn naar kwaliteit en exclusiviteit.

Berwich en duurzaamheid

Berwich hecht veel waarde aan duurzaamheid. Het merk gebruikt alleen gecertificeerde materialen en productiemethoden die het milieu zo min mogelijk belasten. Berwich werkt nauw samen met leveranciers die zich inzetten voor duurzaamheid. Het merk gebruikt bijvoorbeeld alleen katoen dat is geteeld volgens de principes van duurzame landbouw. Ook gebruikt Berwich gerecyclede materialen in zijn kleding. Berwich is ook lid van de Fair Wear Foundation en de Sustainable Apparel Coalition. Deze organisaties werken aan het verbeteren van de arbeidsomstandigheden in de kledingindustrie en het verminderen van de impact van de kledingindustrie op het milieu.

Berwich streeft ernaar om in 2030 volledig circulair te zijn. Dit betekent dat het merk dan alleen nog maar kleding produceert die kan worden hergebruikt of gerecycled.

Italiaanse jeans en broeken van Berwich

Berwich broeken zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals katoen, wol en denim. Ze hebben een perfecte pasvorm en bieden optimaal comfort. Berwich broeken zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, van casual tot zakelijk. Het merk heeft een breed scala aan broeken, waaronder jeans, pantalons, chino's en shorts. Berwich broeken zijn perfect voor elke gelegenheid. Ze zijn stijlvol, comfortabel en duurzaam.

Berwich jeans zijn gemaakt van hoogwaardig denim en hebben een klassieke pasvorm. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en wassingen. Berwich jeans zijn een must-have voor elke garderobe. Ze zijn tijdloos, stijlvol en comfortabel. Berwich jeans zijn gemaakt van 100% katoen. Het denim wordt geteeld in Italië en geproduceerd in Italië. Berwich gebruikt alleen indigo-kleurstof die is gecertificeerd door de Bluesign Foundation. Berwich jeans zijn verkrijgbaar in verschillende pasvormen, van skinny tot een loose fit. Ze zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en wassingen, van licht tot donker.