Nog eventjes wachten en je kunt weer profiteren van hoge kortingen tijdens Black Friday 2023. Op onze outlet pagina vind je altijd al scherpe acties, maar tijdens Black Friday hebben we nóg meer voordeel. Wil je nu al korting? Kijk dan snel in onze outlet met acties als: 2 truien voor 119,95, 2 business overhemden voor 99,95, 2 broeken voor 139,95 of shop topmerken met hoge kortingen!


Black Friday 2023

Eind november is het weer raak: Black Friday 2023! Een dag vol met de lekkerste kortingen en de beste deals. Het is je daarom vast niet ontgaan dat Black Friday ook in Nederland steeds populairder wordt. Vandaar dat wij bij Only for Men ieder jaar weer aansluiten bij deze geweldige feestdag. Want wat is nu leuker dan items van topmerken shoppen met hoge kortingen en tegen de scherpste prijzen? Zo ben jij in één keer klaar voor de feestelijke decembermaand! Of het nu gaat om cadeaus of een nieuwe kerstoutfit, voor iedere gelegenheid ben jij bij onze Black Friday sale aan het juiste adres!

Het shoppen tegen hoge kortingen is natuurlijk al een feestje op zich, maar om de volledige ‘Black Friday-feeling’ te ervaren hebben we natuurlijk óók wat achtergrondinformatie nodig over deze feestelijke dag. Vandaar dat we de geschiedenis van Black Friday even voor je op een rijtje hebben gezet. Maar we houden het kort, want we snappen dat je betere dingen te doen hebt, zoals je winkelmand vullen met de mooiste herenkleding bij Only for Men bijvoorbeeld.

Wanneer is Black Friday?

Black Friday is van oorsprong een Amerikaanse traditie en wordt gehouden op de vrijdag na Thanksgiving. In deze periode begint namelijk het kerstseizoen, en in Nederland ook het Sinterklaasseizoen, waar een heleboel inkopen voor gedaan moeten worden. Om mensen naar de winkels te lokken zorgen veel winkeliers dat ze aantrekkelijke acties aanbieden, welke ervoor zorgen dat er bij hen volop geshopt gaat worden.

De geschiedenis van Black Friday

Voor de oorsprong van Black Friday gaan we terug naar de Amerikaanse stad Philadelphia, waar in 1965 de naam voor het eerst gebruikt werd naar aanleiding van de enorme drukte in de steden op de vrijdag na Thanksgiving. Mensen trokken massaal naar de steden om kerstinkopen te doen, waar winkeliers vervolgens op inspeelden door met enorme kortingen te strooien. Zo hebben we in Europa ook een ‘zwarte zaterdag’, wat verwijst naar de enorme drukte die ontstaat wanneer mensen massaal met de auto naar hun vakantiebestemming vertrekken. Dit zou dan ook een link kunnen hebben met de naam Black Friday, wat in het Nederlands vertaald ‘zwarte vrijdag’ is.

Black Friday sale bij Only for Men

Ondanks dat Black Friday oorspronkelijk uit Amerika komt, vindt deze feestdag steeds meer zijn weg naar de rest van de wereld, waaronder ons fijne kikkerlandje. Zo begonnen grote winkelketens hier als eerste met het houden van een Black Friday sale, wat een enorme bijdrage heeft geleverd aan de populariteit van deze dag in Nederland. Zo wordt Black Friday 2023 in Nederland naar verwachting wederom een enorm succes.

Bij Only for Men laten we zo’n mooie dag ook zeker niet aan onze neus voorbijgaan. Zo hebben wij de allerbeste kortingen en aanbiedingen in onze Black Friday sale. Shop hier de mooiste items voor heren, zoals overhemden, broeken, colberts, schoenen en nog véél meer voor maar een fractie van de prijs.

Only for Men Outlet

Kun je niet wachten tot Black Friday 2023? Geen probleem! In onze outlet vind je het hele jaar door de beste deals en aanbiedingen. Of kijk eens naar onze Singles Day aanbiedingen, hier bieden wij ieder jaar ook mooie kortingen aan om ervoor te zorgen dat jij er altijd tip-top uitziet, zonder teveel te betalen. Je kan het aan!