Events
Cars & Bites: een koopzondag om nooit te vergeten

Cars & Bites:

een koopzondag om nooit te vergeten

Zie je het al voor je? Een centrum vol exclusieve auto’s, een DJ, lekkere hapjes en vooral heel veel gezelligheid. Op zondag 30 oktober was het feest in het centrum van Druten. Dat noemen we nog eens een koopzondag. En wie weet is ons volgende Cars & Bites evenement bij jou in de buurt!

Cars & Bites: een koopzondag om nooit te vergeten

1. Onze eerste extra bijzondere koopzondag in Druten

Naast klantvriendelijkheid en goed modeadvies vinden wij gezelligheid ook gewoon erg belangrijk. Shoppen mag wat ons betreft namelijk best een beleving zijn. Daarom dus Cars & Bites, met onze eerste editie in Druten. In samenwerking met ondernemers uit het centrum is er gezorgd voor de drukstbezochte en lekker bruisende koopzondag. Want eerlijk is eerlijk, lokale samenwerking is toch wel de sterkste samenwerking.


Ben jij de volgende keer aanwezig op een van onze toffe events? Bekijk nu onze evenementenkalender!


2. Muziek, bezienswaardigheden en acties

Tijdens Cars & Bites werden de ogen en smaakpapillen goed de kost gegeven. Blitse auto’s door de winkelstraat, lokale horeca en winkeliers gingen met hapjes rond op straat, DJ’s zorgden voor gezellige muziek en in de winkels was er genoeg te doen. Denk aan bijzondere presentaties, aanbiedingen, winacties en drankjes. In onze eigen winkel stond er een Ginbar van Dutch Dandies, hier werden de lekkerste gin-tonics bereid!

Voor elke autoliefhebber was het een waar feestje, met gloednieuwe auto’s tot échte klassiekers.

Lees ook

Meer events