Events
Pop-up restaurant: Dineren tussen de Kleren

Pop-up restaurant:

Dineren tussen de kleren

Een heerlijk driegangendiner in de setting van een kledingwinkel? Doen wij gewoon! Bijzonder zo’n pop-up restaurant tussen de collectie? Dat dachten wij ook. Vandaar dat wij regelmatig gasten uitnodigen voor ons smakelijke evenement. Even mee-proeven? Lees dan vooral mee.

Pop-up restaurant: Dineren tussen de Kleren

Wat is ‘dineren tussen de kleren’?

Bij zo’n diner tussen de kleren ontvangen we regelmatig businessclubs of andere vaste klanten om een heerlijk hapje te eten in een van onze vestigingen. Soms komt de opbrengst ten goede van onze eigen Stichting Mannen voor Mannen, en soms biedt de avond inspiratie voor collega-ondernemers. Oprichter Piet Feenstra of CEO Arthur Feenstra vertelt dan tijdens zo’n avond hoe wij zijn opgericht en hoe wij ons in de afgelopen twintig jaar onderscheiden van andere modewinkels.

 

Op 18 oktober werd er niet op één, maar op twee locaties gegeten tussen de kleren. In Reusel en in Geldermalsen vonden er héle gezellige avonden plaats. Met op beide locaties een andere setting en een eigen twist aan de avond.

Smaak met een muzikaal randje in Geldermalsen

In Geldermalsen werd er deze avond een feestje gebouwd met een heren eetclub. Bij ontvangst stond er een lekker glas bubbels klaar, en daarna konden de heren aanschuiven voor een uitgebreid diner. Zangeres Eva (EvanDee) zorgde voor een hoop gezelligheid en het personeel van Bourgondisch Genieten heeft deze avond een heerlijk 3-gangen diner verzorgd. De voetjes zijn zelfs even van de vloer gegaan tussen het eten door.

           

Pop-up restaurant: Dineren tussen de Kleren
Pop-up restaurant: Dineren tussen de Kleren

Walking dinner met bier in Reusel

In Reusel was er dezelfde avond een Business Club te gast. Onder het genot van een goed glas bier, verzorgd door een biersommelier van Warsteiner, hebben ze deze avond een walking diner gehad, verzorgd door restaurant Bochica. In een informele setting hebben de 50 mannen vier heerlijke gangen genuttigd. Tijdens deze avond vertelde oprichter Piet een over de oprichting en  groei van Only for Men. Aan het einde van de avond hebben de mannen nog een bezoek gebracht aan The Bakery- de winkel waar Only for Men is ontstaan en waar wij nog steeds een conceptstore hebben. Uiteraard was er ruimte om te shoppen.

Lees ook

Meer events