Tennistalenten opgelet: sla jij een bal voor het goede doel?

Tennistalenten opgelet:

sla jij een bal voor het goede doel?

Een tof tennistoernooi waarbij je kans maakt op mooie prijzen én het goede doel steun? Check! Jaarlijks organiseren wij het tennistoernooi uit de regio, met GLTC Geldermalsen en Rhelico, Rumpt. Dit doen wij om geld in te zamelen voor onze stichting Mannen voor Mannen.

Tennistalenten opgelet: sla jij een bal voor het goede doel?

Het tennistoernooi van 2022: één groot succes

Wat een weekend! Het heren dubbel toernooi had sfeer, enthousiasme en een hoop sportfanaten. Die gezellige borrel achteraf kon natuurlijk niet ontbreken. Hier had je bij moeten zijn.. Maar gelukkig kan je meedoen aan het tennistoernooi van 2023!

Naast al dat leuks was dit toernooi ook in het kader van het goede doel. Want wist jij dat wij met Mannen voor Mannen maar liefst 50.000 euro hebben gedoneerd aan het KWF Kankerbestrijding? Allemaal dankzij de inschrijvingen, sponsoren en mooie bijdragen. Dankjewel daarvoor!

Stichting Mannen voor Mannen: samen maken we een vuist tegen prostaatkanker
Stichting Mannen voor Mannen: samen maken we een vuist tegen prostaatkanker

Wil jij nog een extra sfeerimpressie? Bekijk de aftermovie hier!


Stichting Mannen voor Mannen

Het toernooi staat elk jaar in het teken van het goede doel, de stichting Mannen voor Mannen. Om geld in te zamelen voor het onderzoek, behandeling en preventie van prostaatkanker bij mannen. Opgehaalde opbrengsten uit acties van Stichting Mannen voor Mannen komen ten goede aan een project van Universiteit Twente en Erasmus MC rondom hormoontherapie die patiënten met uitgezaaide prostaatkanker helpt. Dit wordt gedaan voor het KWF.

Hoe halen wij dit geld op? Met onze sponsoren, partners en jullie, onze enthousiaste tennisfanaten. Want met jouw inschrijfgeld steun je al mee.


Heb je geen sterke backhand? Dan kan je ook op deze manieren helpen.


Doe mee aan de 5e editie

Staat 22 tot en met 25 maart al onderstreept in je agenda? Zo niet is het hoog tijd om je vader, broer of beste vriend op te trommelen en samen mee te doen aan het Only for Men tennistoernooi. Het toernooi is bij tennisvereniging Rhelico, in Rumpt, in samenwerking met ons en GLTC. En nee, je hoeft niet alle dagen aanwezig te zijn. Maar dat waarderen wij wel! Je kunt je inschrijven in de volgende groepen:

 

22 maart: 55+ toernooi

We starten op 22 maart met het eendaagse 55+ toernooi! Oftewel het meest gezellig toernooi. Tijdens dit toernooi dat start om 10.00 uur, ontvang je ook een verzorgde lunch. De dag zal duren tot 17.00 uur.

 

24 maart: Ladies day!

Nieuw dit jaar is de ladies day! Op vrijdag 24 maart vindt dit eendaagse toernooi plaats voor de dames. Ook dit toernooi start om 10.00 uur en duurt tot 17.00 uur, waarbij je wordt voorzien van een verzorgde lunch.

 

25 maart: Grand slam categorie 1 & 2 spelers (invitatietoernooi)

Net als voorgaande jaren hebben we ook weer een grand slam toernooi voor de toppers onder ons! Zij strijden door middel van twee gewonnen tiebreaks op zaterdag 25 maart vanaf +/- 14.00 uur voor de toernooi titel. De finales zullen om 19.00 uur starten, de prijsuitreiking is om 21.00 uur.


Het prijzengeld is dit jaar maar liefst €5.000,- én er zijn op de finaledag, (zaterdag 25 maart) mooie prijzen te winnen tijdens de loterij.


Ben jij er bij?

Inschrijven voor het Only for Men tennistoernooi is mogelijk via mijnknltb.toernooi.nl.

Wil je mee doen aan de 55+ dag of de ladies day? Dan kan je je inschrijven via toernooi.nl.

Let op: Inschrijving is mogelijk t/m 15 maart.