Nu 20% extra korting op geselecteerde sale items! *De korting is al verrekend in de prijs. Shop nu

Events
Tennistalenten opgelet: sla jij een bal voor het goede doel?

Tennistalenten opgelet:

sla jij een bal voor het goede doel?

Een tof tennistoernooi waarbij je kans maakt op mooie prijzen én het goede doel steun? Check! Jaarlijks organiseren wij het tennistoernooi uit de regio, met GLTC Geldermalsen en Rhelico, Rumpt. Dit doen wij om geld in te zamelen voor onze stichting Mannen voor Mannen.

Tennistalenten opgelet: sla jij een bal voor het goede doel?

Stichting Mannen voor Mannen

Het toernooi staat elk jaar in het teken van het goede doel, de stichting Mannen voor Mannen. Om geld in te zamelen voor het onderzoek, behandeling en preventie van prostaatkanker bij mannen. Opgehaalde opbrengsten uit acties van Stichting Mannen voor Mannen komen ten goede aan een project van Universiteit Twente en Erasmus MC rondom hormoontherapie die patiënten met uitgezaaide prostaatkanker helpt. Dit wordt gedaan voor het KWF.

Hoe halen wij dit geld op? Met onze sponsoren, partners en jullie, onze enthousiaste tennisfanaten. Want met jouw inschrijfgeld steun je al mee.


Heb je geen sterke backhand? Dan kan je ook op deze manieren helpen.


Tennistoernooi 2023: de 5e editie

Eind maart was het weer hoog tijd om de tennisfanaten op te trommelen voor het tennistoernooi. Dit jaar bij tennisvereniging Rhelico, in Rumpt, in samenwerking met ons en GLTC. En wat was het weer gezellig! De 5e editie was namelijk iets bijzonders. Zo hadden we naast de 55+ toernooi en de Grand slam (categorie 1 & 2 spelers) ook nog de Ladies day! Het eendaagse toernooi voor alle sportieve dames.


Het prijzengeld was dit jaar maar liefst €5.000,- én er zijn op de finaledag, (zaterdag 25 maart) mooie prijzen gewonnen tijdens de loterij.


Tennistoernooi 2023
Tennistoernooi 2023

Het tennistoernooi van 2022: één groot succes

Wat een weekend! Het heren dubbel toernooi had sfeer, enthousiasme en een hoop sportfanaten. Die gezellige borrel achteraf kon natuurlijk niet ontbreken. Hier had je bij moeten zijn.. Maar gelukkig kan je meedoen aan het tennistoernooi van 2023!

Naast al dat leuks was dit toernooi ook in het kader van het goede doel. Want wist jij dat wij met Mannen voor Mannen maar liefst 50.000 euro hebben gedoneerd aan het KWF Kankerbestrijding? Allemaal dankzij de inschrijvingen, sponsoren en mooie bijdragen. Dankjewel daarvoor!

Stichting Mannen voor Mannen: samen maken we een vuist tegen prostaatkanker
Stichting Mannen voor Mannen: samen maken we een vuist tegen prostaatkanker

Wil jij nog een extra sfeerimpressie? Bekijk de aftermovie hier!


Lees ook

Meer events