Tennistoernooi

Tennistalenten opgelet:

sla jij een balletje voor het goede doel?

Staat 23 tot en met 26 maart al onderstreept in je agenda? Zo niet is het hoog tijd om je vader, broer of beste vriend op te trommelen en samen mee te doen aan het Only for Men Heren Dubbel Tennistoernooi bij GLTC Geldermalsen. Jullie maken niet alleen kans op mooie prijzen, maar met jullie inschrijving steunen jullie ook het goede doel!

Tennistoernooi

Inschrijven doe je gemakkelijk via toernooi.nl in de speelsterkte: heren dubbel 2-3-4-5-6-7-8 en 9. Jullie maken dan automatisch kans op de prijzenpot met een totale waarde van €5.000,-.

Only for Men heren Dubbel Toernooi

Het 55-plus heren dubbel toernooi is op 25 maart van 10.00 tot 17.00 uur. De Grand Slam (op invitatie, in speelsterkte 1 en 2) vindt plaats op 26 maart vanaf 18.00 uur. Het speelschema voor deze en overige wedstrijden wordt later bekend gemaakt.

Inschrijven voor dit toernooi kost 20 euro. De helft van jouw inschrijfgeld gaat direct naar het goede doel

Samen maken we een vuist tegen prostaatkanker

Met onze sponsoren, partners en enthousiaste tennisfanaten maken wij een vuist tegen prostaatkanker. Opgehaalde opbrengsten uit acties van Stichting Mannen voor Mannen komen ten goede aan een project van Universiteit Twente en Erasmus MC rondom hormoontherapie die patiënten met uitgezaaide prostaatkanker helpt.

Heb je geen sterke backhand? Dan kan jij ook op andere manieren helpen. Zien hoe? Kijk op: onlyformen.nl/mannen-voor-mannen