Events
OFM. kledingsponsor Almere City FC

OFM. kledingsponsor Almere City FC

Met ingang van het seizoen 2022/2023 zijn de staf als de spelers van het eerste team van Almere City FC door ons gekleed. De spelers dragen buiten de lijnen een praktische, maar stijlvolle cluboutfit. Namelijk een chino, polo, overshirt en sportieve sneakers. Allemaal voorzien met het logo van de club.

OFM. kledingsponsor Almere City FC

Kledingpartner Almere City FC

Het beste uit jezelf halen doe je niet alleen op de werkvloer of op sportief vlak. Want met een goede outfit sta je altijd en overal met 1-0 voor. Daarom werken we graag samen met partners die zich ook iedere dag uitdagen voor nét dat stapje extra.

Juist daarom zijn wij met ingang van het nieuwe voetbalseizoen de kledingsponsor van Almere City FC en steken wij team en staf in sportieve, trendy outfits van J.C. RAGS en Donkervoort Automobielen. Stijlvol én praktisch.

“Wij zijn er voor zowel de sportieve als zakelijke man. Dit zien we terug bij het ambitieuze team. We kijken uit naar een levendige sportieve samenwerking. Op naar mooie resultaten.” aldus storemanager Andy van Gelder.

OFM. kledingsponsor Almere City FC
OFM. kledingsponsor Almere City FC


Indruk maken doe je ook buiten de lijnen.


Het voetbalcafé met Almere City FC

Als sponsor van Almere City FC kon het voetbalcafé niet ontbreken. Ruim 70 ondernemers uit de businessclub waren uitgenodigd in ons filiaal in Almere. Met een lekker hapje en drankje van lokale ondernemers kon de avond van start. Onder leiding van Joost Buitenweg zaten Alex Pastoor, Hedwiges Maduro en Hans Kraay jr. bij ons aan tafel. Een vermakelijk gesprek met veel oude èn nieuwe voetbalanekdotes, genieten dus!

Naast het aanschouwen van dit gesprek, was het gewonnen schild van de derde periode ook aanwezig. Een mooie prestatie binnen de keukenkampioen divisie, wat de vooruitgang van deze prachtclub laat zien. Er was ruimte om te netwerken, borrelen en shoppen. Een complete toffe avond, al zeggen we het zelf.


Wil je ook een leuke avond voor je businessclub? Dat kan! Neem contact met ons op.


Lees ook

Meer events