Lifestyle
Mannencadeaus: hier verras je hem écht mee

Mannencadeaus:

hier verras je hem écht mee

Het blijft toch altijd lastig om een cadeau te bedenken voor je (schoon)vader, oom of goede vriend. Wij hebben ons assortiment doorgespit en de beste cadeaus voor mannen voor je op een rij gezet. Makkelijker kunnen we ’t niet maken. 😉

Mannencadeaus: hier verras je hem écht mee

1. Dit heeft elke man nodig: sokken en boxershorts

Weet jij echt niet wat hij nodig heeft? Kies dan een praktisch, maar kleurrijk cadeau. Ga bijvoorbeeld eens voor vrolijke sokken in plaats van dat standaard grijs, blauw en zwart (al zijn dat wel de ideale dagelijkse sokken). Met een paar fleurige sokken geeft hij z’n kantooroutfit of casual look een persoonlijke touch. Of kies een paar boxershorts. Hoewel dit cadeau misschien wel wat persoonlijk is, komen ze wel altijd van pas.

2. Kies een goed boek

Het ideale cadeau voor een man is én blijft een boek. Sportliefhebbers gaan vást goed op biografieën van Frenkie de Jong of Max Verstappen. Ook hebben we echte ‘mannenboeken’ over bier en goed eten. Daar zeggen wij geen nee tegen… toch?

3. Praktische warme accessoires

Om hem voor te bereiden op de winter hebben we fijne, luxe handschoenen, mutsen en sjaals. Dit kan eigelijk iedereen (maar vooral de koukleum natuurlijk) wel gebruiken. Strenge winter? Kan hij voortaan aan!

4. Een stijlvol accessoire cadeau

Speciale gelegenheid in het verschiet? Dan is een stijlvolle accessoire een perfect cadeau. Denk aan mooie stropdassen, riemen en pochetten. Als bijpassende accessoire ga je voor voor een prachtige, maar stoere, armband. Hier maak je iedere man blij mee. Beloofd!

5. Cadeaus voor goed verzorgde mannen

Is hij altijd goed verzorgd? Verras 'm eensmet een heerlijk geurtje. Succes gegarandeerd. Wil je er zelfs ook nog wat aan hebben? Dan ga je voor een fijne handzeep of mooie kaars. Is jullie huis ook weer lekker fris!

6. Een gadget komt altijd van pas

Wil jij echt iets bijzonders cadeau doen? Wij hebben de handigste gadgets voor mannen. Denk aan slimme drinkflessen, retro mokken of zelfs een grappig short voor achter de barbecue.