Lifestyle
Modellen zijn buiten de auto aan het wassen in modieuze outfits

Top 3 buitenklussen voor het voorjaar (en dit draag je)

Ieder excuus aangrijpen om met mooi weer buiten te zijn? Hoog tijd om het stof van de barbecue te blazen, de motor onder zijn hoes vandaan te trekken en eropuit te gaan. Natuurlijk tref je eerst de nodige voorbereiding. Gelukkig zijn deze buitenklussen best leuk, zelfs met warm weer. Deze klussen voer je wel uit in stijl – dus geven we ook passende outfitinspiratie!

Model wast auto in de buitenlucht

1. Tuinklussen

Zeg eens eerlijk: is jouw tuin al helemaal lenteklaar? Door de voorjaarszon, in combinatie met een goede bui, groeit klimop en onkruid nóg harder. Hoog tijd om te wieden en snoeien dus. Ook je gras begint aan een groeispurt: zo vanaf een graad of zes. Het juiste moment voor de eerste maaibeurt is dus dit weekend.

Wil je na je noeste tuinarbeid direct van je mooie plekje in de zon genieten? Ga dan voor een comfortabele jeans met veel stretch. Kies voor een donker jeansmodel waarop modder- en grasvlekken niet snel zichtbaar zijn. Combineer dit met een fijne sweater en stevige schoenen. Draag hieronder een goed ademend katoenen T-shirt, kan je die trui tenminste nog lekker uit als je het warm krijgt. Voor je het weet is jouw gazon er weer helemaal klaar voor – en jij ook!


Meer inspiratie? Ontdek voorjaarsoutfits.


2. Auto, motor of fiets wassen

De lente is hét moment om eropuit te gaan. Het liefst met een cabrio.  Je weet wel, dat ‘wind in je haren’ gevoel. Ben jij meer een motor- of fietsman? Dan mag een ritje met heerlijk weer ook niet ontbreken op je to-do lijst. Eerst het nuttige en dan het aangename, dus je begint met het schoonmaken en wat noodzakelijk onderhoud. Draag een comfortabele broek en een donker shirt voor deze buitenklus.

In je cabrio mag je gezien worden. Dus pak je uit met je zonnige outfit waarin je lekker kan uitwaaien met het dak open. Dus ga voor een soepele chino en een fijne polo. Zonnebril op en gaan! Op de fiets ga je natuurlijk het hardst in praktische fietskleding.


Grijp jij op een zonnige dag vooral naar het poloshirt? Zo draag je de polo.


3. Barbecue klaarmaken voor het seizoen

Natuurlijk ben jij klaar voor gezellige avonden bij de barbecue. Maar of die barbecue er ook klaar voor is? . Onderwerp ‘m aan een grondige schoonmaakbeurt en controleer of alles compleet is. Heb je voldoende kolen, aanmaakblokjes en tangen? Uiteraard doe je ook smakelijke grillinspiratie op met een barbecue-kookboek. Begin je al te watertanden? Wij ook!

Qua kleding ga je voor deze buitenklus ook weer voor praktisch én comfortabel. Het liefst in combinatie met een sneaker waar je prima een vlekje vanaf kan poetsen.