Mode
een wit T-shirt combineren

5x en wit T-shirt combineren

Hij is fris, stoer én toegankelijk. Klinkt als de ideale man? Misschien! Maar we hebben het hier over de basic der basics, namelijk het witte T-shirt. Wie denkt dat dit simpele kledingstuk saai is, heeft het mis: met het witte T-shirt combineer je eindeloos en maak je de meest spannende outfits. Wij geven je vijf manieren om ‘m te dragen, geschikt voor elke gelegenheid.

een wit T-shirt combineren

Ga je naar het terras, een etentje, of heb je een meeting? Met een goed wit T-shirt kan je het allemaal aan! Wij laten zien hoé.

Om te beginnen: de pasvorm van je witte T-shirts

Koop je een basic, zoals een wit T-shirt, dan is de pasvorm belangrijk. Het shirt moet voor jou prettig aanvoelen en natuurlijk bij je passen. Kies bijvoorbeeld voor een slim fit variant voor een moderne en nette uitstraling. Draag een regular fit model voor een meer casual look.

Het beste basic witte T-shirt heeft een ronde hals. Ga daarnaast voor een dikke kwaliteit katoen, zodat deze niet doorschijnt én minder kreukt.

1. Het witte T-shirt smart casual dragen

Een wit shirt staat stoer en wordt daarom vaak casual gedragen. Maar ook een stukje netter kan prima met deze alleskunner! Combineer ‘m met een colbert met print. Dat brengt contrast in je outfit.

Om de outfit gekleed te dragen, match je ‘m met een nette pantalon en een sneaker (of nog beter: loafers). Mét smalle pasvorm natuurlijk. Zo creëer je een moderne, nette outfit. Geschikt voor een etentje of werkafspraak.


Draag een T-shirt onder een pak voor een vlotte, dressed-casual look.


2. Wit shirt met print en chino combineren

Op warme zomerse dagen laten we het colbert achterwege. Draag dan een chino met een wit T-shirt. Dit keer met een subtiele print. Zo maak je de outfit opvallend en zorgt de chino voor een stoere look. Het kán soms zo simpel zijn om stijlvol voor de dag te komen, mannen.

3. Wit shirt met een korte broek

Voor die zonnige middag op het terras combineren we het T-shirt met een korte broek. Ga voor een jeans short voor de casual uitstraling. Draag een overshirt open over je shirt heen om je look een verrassende twist te geven. Maak het af met een paar lichte sneakers en je bent klaar om te gaan. Proost kerel!

4. Het witte T-shirt met een stoer tintje

Voor een stoere outfit draag je jouw nieuwe aanwinst met een goede jeans. Een wit shirt met een borstzakje of logo geeft deze basic een opvallende twist. Ga bij de jeans voor een lichte wassing, zo houd je de look zomers. En sneakers? Wit is altijd goed, maar ga een keer voor een sportief model.

5. Basic met basic: Combineer je witte T-shirt met denim

Wit is ideaal voor de ‘denim on denim’ trend. Laat de kleur van het denim overhemd hierbij afwijken van je broek. Dit zorgt voor contrast én geeft je outfit in één keer een moderne uitstraling.