Mode
3x Outfits waarin je na de vakantie weer aanpakt

3x Outfits waarin je na de vakantie weer aanpakt

De koffers en paspoorten weer opgeborgen. Het is tijd om het ‘gewone’ leven weer op te pakken. Back to work! Met deze outfits heb jij in ieder geval geen moeite meer met de eerste werkdag na de vakantie. Of in ieder geval een stuk minder dan.

3x Outfits waarin je na de vakantie weer aanpakt

1. Opstarten in een comfortabele outfit

Nog niet helemaal klaar voor die lange broek na een zomer vol shorts? Ga dan voor een fijne chino. Draag hierbij een wit overhemd en nette sneakers. Comfortabeler kán bijna niet. Is het overhemd niet verplicht op jouw werkplek? Dan vervang je deze prima voor een casual T-shirt of polo.

2. Indruk maken met een mix & match pak

Wanneer jij verplicht moet aanpakken in pak, kies je voor een ‘altijd goed’ blauw model. Met een mix & match pak maak je pas écht indruk. Ga voor een comfortabel stretch model jasje met print en effen pantalon. Maak je look af met een net overhemd en fijne loafers. Hou je die zomer toch nog een beetje vast.

3. Casual chic met je favoriete jeans

Draag jij eigenlijk gewoon altijd je spijkerbroek? Lekker blijven doen! Draag je denim met een fijne polo. Wil je een tikje netter? Dan draag je een lichtblauw overhemd. Maak je look af met een frisse sneaker met bijpassende riem.