back to work outfitinspiratie heren

3x Outfits waarin je na de vakantie weer aanpakt

De koffers en paspoorten weer opgeborgen. Het is tijd om het ‘gewone’ leven weer op te pakken. Back to work! Met deze outfits heb jij in ieder geval geen moeite meer met de eerste werkdag na de vakantie. Of in ieder geval een stuk minder dan.

werk outfits heren back to work blog

1. Rustig opstarten in een comfortabele, nette outfit

Nog niet helemaal klaar voor die lange broek na een zomer vol shorts? 😉 Ga dan voor een comfortabele chino of semi-casual pantalon. Met stretch natuurlijk. Draag hierbij een jersey overhemd en nette sneakers. Comfortabeler kán bijna niet. Is het overhemd niet verplicht op jouw werkplek? Dan vervang je deze prima voor een goed wit T-shirt of een toffe polo.


Ga voor je eerste week na de vakantie voor een comfortabele, verzorgde outfit waar jij je lekker in voelt. Dit geldt eigenlijk ook voor je eerste werkdag op een nieuwe plek.


2. Indruk maken met een goed mix & match pak

Wanneer jij verplicht moet aanpakken in pak, kies je voor een ‘altijd goed’ blauw model. De meeste mix & match varianten hebben tegenwoordig een vleugje stretch. Maak je look af met een net overhemd en fijne loafers. Hou je die zomer toch nog een beetje vast.

Mooi meegenomen; je pantalon draag je ook prima los met een mooie polo of (linnen) overhemd op een werkdag verderop in de week.

3. Casual chic met je favoriete jeans

Draag jij eigenlijk gewoon altijd je spijkerbroek? Ga dan voor een slim fit model met stretch. Draag je denim met een nette polo. Maar kies lange mouwen wanneer de zomer écht voorbij is. Wil je een tikje netter? Dan draag je een lichtblauw overhemd en donkerblauw colbert. Je look maak je af met een frisse sneaker (of nette boot) met bijpassende riem.