Pakkendeal, 2+2+2 nu voor 499,95. Exclusief in onze winkels! Lees meer

Mode
Zo draag je de bodywarmer wél goed

Zo draag je de bodywarmer wél goed

Is de bodywarmer nou trendy of vooral handig? Wij zeggen beide! Het houdt je lichaam warm (vandaar de naam 😉) én je komt stijlvol voor de dag. Al ga je voor een dun model of een wat warmere. Je draagt de bodywarmer het hele jaar door. Niet zeker hoe jij ‘m aan kan? Met deze combinaties draag je de bodywarmer wél goed.

Zo draag je de bodywarmer wél goed

1. Bodywarmer combineren over je trui of T-shirt

De meest voor de hand liggende combinatie is om een bodywarmer over je trui of T-shirt te dragen. En dan zit je niet verkeerd! Dit is beiden stijlvol en zit ook nog een comfortabel. Wil je echt mee gaan met de trend? Zorg dan dat je bodywarmer met een kleur die lekker afsteekt met je trui en T-shirt. Dan is je look pas écht af!


Meer seizoens-musthaves? Van deze items knapt iedere kast op.


2. De bodywarmer als extra laag

De bodywarmer is zo’n trend dat je deze zowel binnen als buiten draagt. Zo draag je ‘m formeel met een overhemd en schipperstrui in dezelfde kleur als je bodywarmer. Voor een casual look combineer je ‘m met een coltrui en jeans. Is de verwarming dichtgedraaid in huis of op je werk? Dan kan je met deze outfit ertegenaan!


Vaker een poloshirt aan? Zo draag je de polo.


3. Sportief én stijlvol: dunne bodywarmer

Wat dacht van een dun model bodywarmer? Ideaal voor de lente en zomer. En met neutrale kleuren zoals ecru, crème of beige kom je zeker goed voor de dag. Combineer ‘m met een polo of T-shirt voor een sportieve look. Toch wat stijlvoller? Dan pak je gewoon als extra laag een overshirt of vest. Dat is pas handig!