Weekenddeal: 20% extra korting op SALE items! De korting is al verrekend in de prijs. Shop nu

Mode

Casual en trendy zomeroutfits voor mannen

Niets is zo veranderlijk als onze zomers. Warm en benauwd en met regen of juist zinderend heet met zon. Weet je daarom echt niet meer wat je aantrekt? Let dan op, wij geven zomertips. In deze trendy, casual zomeroutfits kom jij de zomer door. Want, na regen komt altijd zonneschijn.

1. De klassieker: Jeans en T-shirt

De kracht van een klassieker? Het staat iedereen en is gemakkelijk te combineren. Ga dus gewoon eens voor de jeans en een wit T-shirt. Dan doe je al gek genoeg, toch? Geloof ons, als het écht goed past is dit de gouden combinatie. En ook wel lekker dat een mooi, wit shirt ook prima te combineren is met een trendy pantalon (mét stretch) en sneakers. Te warm voor lange broekspijpen? Dan draag je een jeansshort.


Problemen met pasvorm? Deze jeans past bij jou.


2. Zomers voor een verjaardag

Overhemden voor jou te netjes? Heb jij het effe mis! Een overhemd met print en korte mouwen draag je trendy en casual. Zeker met een extra knoopje open. Comfortabele chino eronder en jij bent klaar voor een rondje bier of zelfs een rondje worst- en kaasplank. En vergeet die zonnebril niet natuurlijk!


Nette inspiratie? Ontdek tips voor de dresscode festival chique.


3. Stoere, trendy zomerlook

Wel eens aan een cargo short gedacht? Dat is pas comfortabel de zomer doorkomen. Helemaal on trend is om voor een cargo trend te gaan. Ideaal te combineren met een T-shirt en sneakers - of zelfs een hoodie in dezelfde kleur. Makkelijker kunnen we het niet maken. Want wisselvallig weer maakt bij jou geen kans.


Casual op kantoor? Dit draag je op vrijdag.


4. Zomertip: linnen overhemd

Met een luchtige stof kom jij de zomer wel door. Zelfs als ’t benauwd is en regent. Linnen is namelijk ook snel droog na een plensbui. Praktisch! Draag je linnen overhemd met een stoere chino of jeans. Opvallende sneaker erbij en klaar is je look. Op accessoires na dan .