Schrijf je in en sla een bal voor het goede doel: Mannen voor Mannen.

Mode
 Handig: feestelijke schoenen die je ook in het nieuwe jaar draagt

Handig:

feestelijke schoenen die je ook in het nieuwe jaar draagt

Van jouw outfit maak jij een heus feestje met een goed paar schoenen. Je schoeisel kan immers je outfit maken of breken. Of jij nu sneakerfan bent of juist altijd je nette veterschoenen draagt, wij hebben onze favorieten die je ook in januari draagt op een rij gezet.

 Handig: feestelijke schoenen die je ook in het nieuwe jaar draagt

1. Feestsneakers voor het proostmoment

Draag jij vooral sneakers? Dan ga je voor de feestdagen voor een luxe variant. Liefst met een warme kleur en een tikje suède. Hierdoor oogt je sportieve schoen al snel wat luxer. Behandel je jouw sneakers met een beschermende spray tegen vocht en vlekken? Dan draag je ze in januari prima door. Deze varianten zijn immers super comfortabel. Laat een prominente kleur uit je schoen terugkomen in je overshirt, overhemd of accessoires en jouw feestlook is in 1x compleet.

2. (Veter)schoen met chique touch

Wanneer je investeert in een goed paar schoenen, kan je net zo goed zorgen voor een paar die je ook in het nieuwe jaar draagt. Bijvoorbeeld naar meetings of de bruiloft van die voetbalmaat. Feestjes genoeg om mee uit te pakken. Dus ga voor een mooi suède model met een uitgesproken kleur of print. Shop direct voor een bijpassende riem om jouw outfit heel gemakkelijk super stijlvol te maken.

3. Casual schoenen voor 2024

Een ‘casual’ schoen is netter dan een sneaker, maar juist weer minder stijfjes dan een geklede schoen. De perfecte gulden middenweg dus om niet mee naast je schoenen te lopen. Ga ook hier weer voor luxe materialen en mooie kleuren. Perfect voor de wintermaanden.