Pakkendeal, 2+2+2 nu voor 499,95. Exclusief in onze winkels! Lees meer

Mode
 Handig: feestelijke schoenen die je ook in het nieuwe jaar draagt

Handig: feestelijke schoenen die je ook in het nieuwe jaar draagt

Van jouw outfit maak jij een heus feestje met een goed paar schoenen. Je schoeisel kan immers je outfit maken of breken. En of jij nu een sneakerfan bent of juist altijd je nette veterschoenen draagt, wij hebben onze favorieten op een rij gezet waar jij ook in januari gezien mag worden.

 Handig: feestelijke schoenen die je ook in het nieuwe jaar draagt

1. Frivole en feestsneakers om in te proosten

Draag jij dag in dag uit je sneakers? Dan ga je voor de feestdagen voor een luxe variant. Liefst met een warme kleur en een tikje suède. Hierdoor oogt je sportieve schoen al snel luxer en feestelijker. Behandel je jouw sneakers met een beschermende spray tegen vocht en vlekken? Dan draag je ze in januari prima door. Deze varianten zijn immers super comfortabel. Laat een prominente kleur uit je schoen terugkomen in je overshirt, overhemd of accessoires en jouw feestlook is in 1x compleet.

2. Nette (veter)schoenen met een feestelijke touch

Wanneer je toch investeert in een goed paar schoenen, kan je net zo goed zorgen voor een paar die je ook in het nieuwe jaar draagt. Bijvoorbeeld naar je meetings of bruiloft van die voetbalmaat. Feestjes genoeg om mee uit te pakken. Dus ga voor een mooi suède model met een uitgesproken kleur of print. Ga direct voor een bijpassende riem om jouw outfit heel gemakkelijk super stijlvol te maken.

3. Casual stappers waarmee je in het nieuwe jaar niet naast je schoenen gaat lopen

Een ‘casual’ schoen is netter dan een sneaker, maar juist weer minder stijfjes dan een geklede schoen. De perfecte gulden middenweg dus voor jouw oud en nieuw. Ga ook hier weer voor luxe materialen en mooie kleuren. Perfect voor de wintermaanden.