De ideale tussenjas voor de herfst

De ideale tussenjas voor de herfst

In de herfst lijkt het soms alsof je gewoon geen goede jas kan vinden. De ene jas is te warm en in de andere krijg je het weer veel te koud. Daar is een tussenjas perfect! En zo draag je 'm.

De ideale tussenjas voor de herfst

1. Een warm tussenjack

Draag je in de herfst liever nog geen lange jas? Dan kan je voor een warm jack gaan. Bijvoorbeeld een die bescherming biedt tegen wind en regen. Het jack van C.P. Company heeft een waterbestendige buitenlaag die gehecht is aan een lichtgewicht voering, waardoor een stof ontstaat die je goed beschermt tegen onstuimig herfstweer.

2. Gevoerde (dons)jassen

Een donsjas – of een jas met kunstmatig dons – houdt je lekker warm en voelt niet zwaar aan. Voor de herfst kan je voor een dunner model gaan, ook wel een puffer coat genoemd. Ideaal te combineren met je favoriete jeans en warme trui. Is het wel een tikje warm in de herfst? Dan draag je een (dons)bodywarmer over je hoodie of sweater. De perfecte outfit voor een herfstwandeling.

3. Een tintje lichter

Donkerblauw is natuurlijk de meest toegankelijke kleur. Donkere tinten zijn gemakkelijk te combineren en staat iedereen. Dit najaar is het net even anders. Lichte tinten zoals groen, beige en grijs zien we steeds meer. Dus stap eens uit je comfortzone en ga voor een mantel of jack in een lichte tint. Een hoodie en chino eronder en jij bent helemaal klaar voor de dag.

4. Stoer met een leren of denim jack

Tijdloos en stoer, dat is ongetwijfeld het leren jack. Ga bijvoorbeeld voor een PME Legend pilotenjack. Een echte Amerikaanse klassieker geïnspireerd door het originele B3 pilotenjack. Maak de outfit af met een verwassen jeans en fijn T-shirt.