Mode
Combineer de classic: het denim overhemd

Combineer de classic: het denim overhemd

Een jeans overhemd is dé tijdloze klassieker. Mis jij nog een fijn exemplaar waarmee je iedere casual outfit een lekkere stoere touch geeft? Wij tippen de volgende denim overhemden - én natuurlijk de outfits waar je ze bij draagt.

Combineer de classic: het denim overhemd

1. Denim overhemd met cargo broek

De stiksels in de meeste denim overhemden kleuren het lekkerst met bruintinten. Om nog maar te zwijgen over het blauw van de spijkerstof zelf. Voor de écht klassieke denim look, combineer je jouw jeans shirt met een stoere, beige cargo en een wit T-shirt. Maak je look af met stoere sneakers (of boots) en klaar is je casual look.

2. Jeans overshirt met een 5-pocket

Een denim overshirt komt echt van pas als je van praktische, stoere kleding houdt. Het overshirt is namelijk één van de meest veelzijdige kledingstukken voor ieder seizoen. Ze zijn stevig, praktisch en eindeloos te combineren. Combineer je jeans overshirt dan ook met een comfortabele 5-pocket en T-shirt.

3. Netjes gekleed met een denim overhemd

Spijkerstof en een nette look lijken vaak niet hélemaal samen te gaan. Maar, geloof ons… het kan! Let erop dat je een net overhemd kiest en deze dicht draagt. Mooie chino en goede schoenen eronder en niemand kan jou wat maken. Wil je er écht een bijzondere outfit van maken? Dan kan je er altijd voor kiezen om een gilet over het geheel te dragen. Perfect wanneer je bijvoorbeeld te gast bent bij een semi-casual (buiten)bruiloft.


 Meer denim looks? Zo draag je denim op denim.


4. Denim-on-denim

Spijker op spijker is altijd goed. Durf jij het aan? Zeker in combinatie met een goede sneaker kan een complete spijkeroutfit superstijlvol zijn. Ga voor monochroom (dit is alles in één kleurtoon) gecombineerd met een wit T-shirt. Dé stijl van het merk J.C. RAGS.