Mode
Kleur bekennen: deze sneakers geven je outfit een boost

Kleur bekennen:

deze sneakers geven je outfit een boost

Wie wordt er nu niet blij van een paar gekleurde sneakers in z’n kast? Nee, dit keer geen standaard wit exemplaar. Wij laten sneakers zien die je outfit pas echt een boost geven. Ga jij voor beige, blauw of gedurfd groen? En vooruit, een hint kleur mag ook.

Kleur bekennen: deze sneakers geven je outfit een boost

1. Grijs is het nieuwe wit

Nee... je bent echt geen grijze muis met een paar grijze sportschoenen. Deze zijn juist gemakkelijk te combineren! En als je normaal voor wit gaat is dit de ideale optie. Al je outfits met witte sneakers passen namelijk ook prima bij die grijze variant. Das nog eens handig! Geef jouw outfit die boost en ga een keer voor nét iets anders.


Zijn je witte sneakers nog wel wit? Zo maak je ze weer zoals nieuw!


2. Een beige sneaker kan altijd!

Van wit naar grijs nog te subtiel? Dan zijn beige sneakers echt iets voor jou. Makkelijk te combineren en in één klap stijlvol. Draag de crème schoenen met andere kleuren in je outfit als blauw, groen of juist roze. Of laat de beige kleur terugkomen in bijvoorbeeld je T-shirt of accessoires. Zo loop jij er altijd stijlvol bij!

3. De veelzijdige blauwe sneakers

Draag je blauwe sneakers bij een jeans? Jazeker! Maar het allermooist is als je de kleur blauw laat terugkomen in je bovenkledingstuk. Ga bijvoorbeeld voor een lichte kleur chino met een blauwe sweater. Die denim in je kast kan er ook heel goed bij, ga dan voor een andere kleur dan je shirt of trui. Dan zit je sowieso goed!

4. Stoere groene sneakers

Haal die cargo uit de kast, want groene sneakers geven hier echt dat trendy retro gevoel. Zo heb je twee vliegen in één klap! Combineer je sneakers met een basic T-shirt voor een stoere look. Nog iets te fris? Maak je outfit dan af met een fijne bodywarmer. Enneh… is die cargo toch niet voor jou weggelegd? Je draagt groene sneakers ook goed bij een jeans.