Mode
4 herfstoutfits: van boswandeling tot kantoor dag

4 herfstoutfits:

van boswandeling tot kantoor dag

Balen dat de zomer voorbij is? Doen wij niet aan. De herfst biedt namelijk een heleboel mogelijkheden om een toffe, maar warme, outfit te dragen. Een warme teddy-trui of stoere bodywarmer. Wij laten zien welke outfits passen bij verschillende najaarsactiviteiten.

4 herfstoutfits: van boswandeling tot kantoor dag

1. Lagen voor een avontuur in het bos

Loop je graag in het bos of wil je gewoon even een frisse neus halen? Dan zijn laagjes ideaal. Met een overhemd en een bodywarmer loop je er comfortabel bij. Krijg jij het al snel té warm? Doe dan lekker een laag uit. Combineer de outfit met een donkere jeans en sneakers. Als er dan iets vies wordt valt het niet zo op. Lekker praktisch.

2. Warm aangekleed op pad met de hond

Moet jij ook altijd vroeg op om de hond uit te laten? Grote kans dat je dan nog flink staat te klappertanden. Met een premium coltrui heb jij nooit een koude nek. Samen met de Profuomo gewatteerde jas hoef jij je nooit meer druk te maken over het weer. De jas is gemaakt van zo’n tien gerecyclede PET-flessen en is daardoor wind werend en waterdicht. Samen met een simpele jeans en sneakers, kan jij ieder weer aan.


Benieuwd naar andere praktische jassen voor hondenbazen? Bekijk dan onze tips voor jou.


3. Herfstoutfit voor de heer: op kantoor

Een opkomende kantoor dresscode is smart casual , perfect voor op kantoor. Door een overhemd met een sweater te combineren zie je er al snel flink chique uit. Draag dit met een jeans en sneakers en zorg dat je outfit casual blijft. Met een manteljas erbij maak je de outfit dan weer wat chiquer voor een mooie balans. Als je dezelfde kleur sweater en broek wilt dragen zorg er dan voor dat de één een tint lichter is dan de ander.

4. Regent het buiten? Ga voor comfort

Heb jij ook een jas gehad die niet écht waterdicht was? Met de Daniel parka van Dutch Dandies heb je daar nooit meer last van. De parka is gemaakt van polyester en katoen. Hierdoor is hij waterdicht en natuurlijk super comfortabel. Draag een hoodie met daaronder een T-shirt voor extra warme lagen. Maak de outfit af met een jeans en sneakers. Ga wel voor een donkere kleur zodat het minder opvalt als ze toch nat worden door die onverwachte regenbui.