Mode
Het juiste poloshirt voor in je garderobe

Het juiste poloshirt voor in je garderobe

Het poloshirt; origineel ontworpen voor tennis. Maar we dragen ‘m gelukkig ook zonder het racket als accessoire. De polo is het perfecte, sportieve én casual kledingstuk. Zeker met zoveel varianten. Ga jij voor klassiek, basic of juist een modern tintje? Dit is het juiste poloshirt voor in je garderobe.

Het juiste poloshirt voor in je garderobe

1. De 'altijd goed' witte polo

De polo die zeker in jouw kast past, is de ultieme basic. Namelijk een witte variant. Perfect voor elke gelegenheid, of je nou het terras op gaat of een familiedag hebt… Een witte polo past bijna altijd. Deze variant is ook perfect voor onder een trui met ronde hals of sportieve sweater, gecombineerd met een chino voor een casual chique outfit.

2. Het sportieve poloshirt

Even naar het voetbalveld, een drankje doen met vrienden of heb je een verjaardag? De sportieve polo is ideaal voor elke gezellige gelegenheid. Met de comfortabele fit kan jij het aan. Combineer ‘m met een lichte jeans en witte sneakers voor een sportieve look. Kom maar door met het rondje bier.


Sportieve polo’s toch aan de frisse kant? Ga dan voor een polo met lange mouwen. Warm, comfortabel en ook nog steeds super stijlvol!


3. De polo met rits

Een combinatie van klassiek en trendy zie je terug in de polo met een rits. Een échte aanvulling voor jouw garderobe. Dit poloshirt draag je zowel casual met een jeans als netjes met een chino. Voor welke outfit ga jij?

4. Het klassieke poloshirt met een trendy kleur

De perfecte basic voor in jouw garderobe is de klassieke polo. Ga eens voor een frisse lentekleur om jouw garderobe wat op te frissen. Combineer hem met een paar jeans en sneakers voor een stoere look.


Kan je wel een handje gebruiken met de polo combineren? Zo draag je ‘m netjes, sportief, stoer én altijd goed.


5. De V-hals polo

De J.C. RAGS polo is gemaakt katoen en Polyamide. Een sterk, licht en kreukvrije stof - perfect voor de warme dagen op kantoor. Door het ontbreken van de knoopjes, is deze versie misschien nóg wel netter dan een klassieke polo. Combineer hem met een pantalon en zomerse loafers.

6. Het poloshirt met print

Kies voor een tropische print deze zomer. Het poloshirt met print is veel terug te zien op het terras en dus… perfect voor het warme weer. Combineer hem met je favoriete jeans of shorts en lichte sneakers. Laat dat bier maar komen!