Mode
Hoe draag je een all black outfit?

Hoe draag je een all black outfit?

Wie is er nou geen fan van zwarte kleding? Het is één van de populairste kleuren in de modewereld. Zwarte kleding geeft namelijk een zelfverzekerde, chique of juist stoere uitstraling. In de vrouwen- én mannenmode. Het is simpelweg de makkelijkste (en veiligste) kleur. En zo draag je het superstijlvol. Met zwart zit je immers nooit fout.

Hoe draag je een all black outfit?

1. Combineer verschillende zwarte stoffen

Een all black outfit valt of staat met de stofkwaliteit van je kleding. Zwarte kleding kan namelijk vervagen. En dat is wel het laatste wat je wilt. Een vervaagd zwart kledingstuk valt direct op en zorgt voor een onverzorgde look. Zorg er daarom voor dat je altijd goede, zwarte basics in je kast hebt.

2. Draag lagen in je zwarte outfit

Door een outfit te dragen met lagen, creëer je een nonchalante en casual uitstraling. Denk bijvoorbeeld aan een zwarte jeans met trui of T-shirt. Maak het af met een leren jack of stoere bodywarmer. Hou wel maximaal vier verschillende soorten kledingstukken aan om het geheel rustig te laten ogen.


Meer outfitinspiratie? Zo draag je lagen als een baas.

3. Experimenteer met je stijl

Wil je experimenteren met je stijl? Met een compleet zwarte outfit gaat dit heel gemakkelijk. Inspiratie nodig? Wij zetten drie looks op een rij.

Stoere, casual outfit in compleet zwart

Een comfortabele look die je altijd aan kan is een fijne polo, je favoriete jeans en natuurlijk een paar sportieve sneakers. Helemaal zwart is ultra stijlvol, maar een hint van kleur mag altijd natuurlijk .

Smart-casual zwarte outfit

Ga voor een zwart overhemd op een mooie jeans of chino. Maak het af met een zwarte leren riem en trendy sneakers. Kan niet misgaan deze look.

Klassieke, business outfit

Voor een klassiekere businessoutfit draag je een mooi colbert op je zwarte broek (chino, pantalon of jeans – het kan allemaal). Zwarte lederen veterschoenen geven je zakelijke look net dat beetje extra.