Mode
Jeans voor optimaal draagcomfort

Jeans met stretch voor optimaal draagcomfort

De echte jeansfanaten zijn er niet zo blij mee, maar jeans met een fijne stretch zijn populairder dan ooit. Niet alleen door de bewegingsvrijheid en het optimale draagcomfort, maar ook omdat ze net zo divers en modieus zijn als de klassieke spijkerbroek. De ideale jeans voor iedere man dus. Ben je nog niet overtuigd? Wij vertellen je meer over de stretch denim van de merken Pierre Cardin, Replay, DENHAM en J.C. RAGS.

Jeans voor optimaal draagcomfort

1. Future Flex van Pierre Cardin

Een mix van denim, polyestergaren en elastisch lycra zorgt ervoor dat jouw Pierre Cardin spijkerbroek goed aansluit en zijn vorm behoudt. Hoe vaak je jouw broek ook draagt. Heb jij sportieve bovenbenen, maar wil je wel een aangesloten broek dragen? Dan is deze stretch een goede optie voor jou.

2. Hyperflex van Replay

De slim fit jeans met Hyperflex goed aan op je benen. Deze flexibele technologie zorgt voor een (bijna) onverwoestbaar denim met hoge elasticiteit en een optimaal draagcomfort. De stoffen zijn horizontaal, verticaal en diagonaal geweven. Dit zorgt ervoor dat je broek vormvast is, maar wel complete bewegingsvrijheid biedt. Wat wil je nog meer van je nieuwe favoriete jeans?


Welke jeans pasvorm voor jou perfect is? Dit is de juiste fit voor jou.


3. Free Move van DENHAM

Ben jij op zoek naar een duurzame stretch denim? Jeansmaker DENHAM maakt gebruik van sterke stretch stoffen die dicht op elkaar geweven zijn en dus veel kunnen verdragen. Daarnaast bevatten spijkerbroeken van dit merk de Free Move technologie. Dit houdt in dat de broek maar liefst 85% stretch en 90% recovery fibres heeft. Dus geen zorgen. Die vorm van je spijkerbroek blijft behouden na het dragen. Zo geniet je dus optimaal van jouw comfortabele spijkerbroek.

4. Tapered van J.C. RAGS

Wel relaxte pasvorm, maar liever wat rustiger met de stretch? Dan is de tapered JOAH of Jimmy jeans van J.C. RAGS iets voor jou. Onderin aan de voetwijdte is hij iets wijder, uitermate geschikt voor de man wie zijn jeans niet te strak wil dragen, maar die er wel strak uit wil zien. Want die procent stretch maakt wel degelijk verschil in dat comfort .