Mode
Maatwerk versus confectie trouwpakken

Maatwerk versus confectie trouwpakken

Vliegen de trouwopties je om de oren? Dan wil je ons vást het (over)hemd van het lijf vragen over de verschillen tussen confectie en maatwerk. Het grootste verschil tussen confectiekostuums en een maatpak is de pasvorm. Dus ga je voor ‘kant en klaar’ wat je laat vermaken zodat het precies goed past? Of laat je jouw pak liever helemaal op jouw maten aanmeten? Wij nemen de verschillen met je door. Dan weet jij voortaan wat jouw beste match is.

Maatwerk versus confectie trouwpakken

1. Op maat gemaakt trouwpak

Maatwerk is iets unieks en speciaal voor jou gemaakt qua pasvorm, stof en details. Je trouwpak op maat is een tijdloze investering. Je draagt ‘m namelijk ook nog na je trouwdag! Bijvoorbeeld bij een chique diner of formeel event. Wel even de checken of je geen parelmoer knopen hebt, dat is wel overduidelijk voor trouwpakken namelijk.

Wist je dat je ook initialen aan de binnenzijde kan laten borduren? Persoonlijker kan (bijna) niet!

Maatwerk versus confectie trouwpakken
Maatwerk versus confectie trouwpakken

Meer weten over maatwerk? Bekijk hier de mogelijkheden.


2. Confectie trouwpakken

Met een uitgebreid aanbod in trouwpakken kan het maar zo zijn dat jouw perfecte trouwpak al in de winkel ligt! Toch is het altijd mogelijk om door ons instore-atelier je pak nog beter aan te laten sluiten. Denk aan iets innemen bij de lengte van de broek of taille. Deze kant-en-klare opties zijn ideaal om meteen te zien hoe jij gekleed bent op de grote dag. De meeste confectie trouwpakken hebben een slim fit pasvorm en zijn uiterlijk binnen twee weken (en soms al direct) beschikbaar om te dragen. Handig toch, bruidegom?

Kan je nú al niet wachten? Maak een trouwafspraak bij een van onze winkels of bekijk de trouwcollectie alvast online.


Help, een bruiloft te plannen? Download hier ons bruidegom handboek.


3. Mix & Match trouwpak

De ideale tussenweg is mix & match. Zo zijn er veel losse colberts, pantalons en gilets die gemakkelijk met elkaar te combineren zijn voor een trouwpak. Je stelt hiermee alsnog je eigen pak samen, maar wel met kant-en-klare items. Overleg in de winkels met onze modeadviseurs wat de mogelijkheden zijn. Of bekijk alvast onze mix & match collectie online.


Nog steeds niet zeker wat je draagt? Dit zijn de trouwpakken trends.