Mode
De meest populaire jeans van dit moment

De meest populaire jeans van dit moment

Dit voorjaar draag je denim! Die heb jij vast en zeker al in je kast liggen, maar een extra paar kan nooit kwaad. Al ga je voor skinny, slim, tailored of regular fit – dit zijn onze populairste jeans van dit moment. Welke is jouw favoriet?

De meest populaire jeans van dit moment

1. De populaire blauwe denim

De skinny jeans is terug van weggeweest! Met de smalle pasvorm en voldoende stretch loop jij er comfortabel én stijlvol bij. Zo is de DENHAM Bolt al jaren ons meest verkochte model. Deze klassieke blauwe spijkerbroek combineer je met een basic T-shirt en overshirt. Enneh... die beige sneakers maken je casual lentelook pas écht af!


Twijfel welke jeans pasvorm bij jou past? Dit is de juiste fit voor jou!


2. Lichte jeans voor de lente

De skinny jeans toch net iets te strak? Dan Ga je voor een slim fit model. Deze broeken zijn populair vanwege hun hoog draagcomfort en stretch. Lekker comfortabel dus! En de lichte wassingen combineer je goed met pastelkleuren. Psst... dat is ook nog eens dé lente trend van dit moment! Combineer je denim met een lichte polo en witte sneakers. Iets te fris? Draag er dan een stoer jack bij.

3. Stoere spijkerbroeken: tailored fit

Ben jij een echte spierbundel? Dan is dit je nieuwe favoriete jeans! Een tailored fit zit tussen een regular en slim fit in. Dit model loopt smal toe naar de enkels waardoor je bovenbeenspieren er goed in uitkomen. Met een wit overhemd en stoer jack heb je in een handomdraai een casual outfit.


Al een dry denim in je kast? Hoog tijd! En zo draag je ‘m in.


4. Jeans die je (bijna) altijd aan kan

De regular fit jeans is een traditionele rechte denim. Deze spijkerbroek is populair vanwege het draagcomfort, de broek zit immers niet strak om je benen. 😉 Combineer ’m casual met een (schippers)trui of met een colbert voor een klassieke look. Wil je een meer stoere outfit? Rol dan de broekspijpen op!