Model met winterjas en muts

Met deze warme accessoires kan jij het vriespunt aan

Brrr! Nu wordt het toch wel heel fris buiten. Hoewel de temperaturen het vriespunt nog niet hebben bereikt, is voorbereiding tóch het halve werk. Met een goede winterjas kom je al een heel eind. Maar, warme accessoires maken echt het verschil deze winter.

Model met winterjas en muts

1. Ga voor goede handschoenen man

Op de fiets naar de trein of een rondje wandelen tijdens de lunchpauze. Oei, dan heb je al snel gevoelloze, koude handen. Maar waar had je die handschoenen nu toch gelaten? Onderin de gangkast heb je vast nog die incomplete set liggen of een setje dunnere handschoenen. Tijd voor een mooi, nieuw paar dus. Wij delen onze favorieten. 👌


Tip: Eens wat anders dan sokken… Mooie handschoenen zijn namelijk ook een leuk cadeau onder de kerstboom of in de schoen.


2. Hét warme accessoire: de sjaal

In de winter is een sjaal een must. Je maakt een fijne tussenjas net wat warmer met een sjaal en gaat het écht goed vriezen? Dan draag je die sjaal lekker nog wat hoger om je nek en oren te beschermen. Een sjaal past goed bij een nette mantel, winterjas of zelfs een stoer jack. Kies een neutrale kleur en het materiaal dat past bij jouw outfit.

3. Goed gemuts

Soms zijn handschoenen en een sjaal nét niet genoeg om de kou mee te trotseren. Een lekkere warme muts kan de snijdende kou al een stuk comfortabeler maken. Je houdt tenslotte warmte vast die anders via je hoofd het lichaam verlaat. Mutsen zijn er in verschillende kleuren, prints en patronen. Hierdoor wordt de muts niet alleen functioneel gedragen, maar ook als trendy accessoire.

Is een muts toch iets te casual voor jouw outfit? Draag dan een flat cap of stjilvolle hoed. Iets minder warm, maar minstens net zo stijlvol. 🎩


Meer outfitinspiratie voor het najaar? Lees dan: “Met deze 7 items ben je in 1x klaar voor het najaar!