Date outfits: hiermee maak je indruk

Date outfits: hiermee maak je indruk

Eindelijk de moed verzameld om te gaan daten? Dan is het tijd om indruk te maken. Dus gaan we voor een activiteit waarin jullie elkaar lekker kunnen leren kennen – en een outfit waarin jouw persoonlijke stijl naar voren komt. Die tweede date is zeker weten gegarandeerd.

Date outfits: hiermee maak je indruk

1. Casual look voor een wandel-date

Echt de tijd nemen om elkaar goed te leren kennen? Dan is samen een stukje lopen altijd goed. Ga je voor bos of strand? Geniet van de rust, zodat je elkaar op een dieper niveau leert kennen. Draag een spijkerbroek met stretch. Zo weet je zeker dat je niet overkomt als een stijve hark. Maak de outfit af met een coltrui voor dat chique randje.

2. Filmdate vanuit huis

Zin in een relaxte date? Ga samen koken en film kijken bij iemand thuis. Of maak in de keuken een lekkere film-snack, zoals koekjes. Laat je niks aanbakken? Dan is alleen je outfit nog van belang. Ga voor comfortabel en trendy – mét een eigenzinnige accessoire. Daarmee maak je indruk en is die tweede date een feit.


Liever een andere accessoire om indruk te maken op je date? Hier zijn acht accessoires die je look ook compleet maken.


3. Chique voor een romantisch diner

Waarmee je het echt niet fout kan doen voor een date? Kies een romantisch diner in je favoriete restaurant. Die gezellige sfeer is dan zo goed als gegarandeerd. Let op de date-etiquette zoals deuren openhouden en stoelen aanschuiven. Dat hart is dan zó veroverd, mocht dat al niet het geval zijn met je nette mix en match pak 😉

4. Op pad in een klassieke outfit

Liever een actievere date-activiteit? Dan is samen op pad gaan perfect. Je kan een drankje doen in een stad die jullie nog niet kennen. Of elkaar verrassen met een excursie in een lokaal museum. Ga bij deze date voor een klassieke outfit. Combineer een wit overhemd met een jeans. Maak de outfit af met witte sneakers en zo kan jij de date aan!