Zo draag je lagen als een baas

Lekker warm:

Zo draag je lagen

Van bibberen bij het krabben van je voorruit, tot een zonnige, frisse wandeling. Met wisselvallig winterweer zorg je met slimme lagen voor een outfit die altijd warm genoeg is. Zo kan er tenminste nog eens een laagje uit wanneer je collega de verwarming weer een paar graden hoger draait.

Zo draag je lagen als een baas

1. Lekker casual met een randje: sweater over je overhemd

Is het casual-Friday op (thuis)kantoor? Een overhemd staat altijd netjes, maar natuurlijk net te gekleed voor deze comfortabele dag. Die comfy twist krijg je door je look af te maken met een sportieve hoodie. Staat lekker casual, maar toch gekleed én natuurlijk lekker warm.

2. Overshirt als extra laag

Is jouw stijl stoer, maar stijlvol? Ga dan voor een overshirt over je coltrui. Het overshirt is perfect voor elk seizoen. Zo draag je het als een ‘vest’ in het najaar en als ‘tussenjas’ in het voorjaar.. Door ‘m te combineren met een coltrui en een stoere jeans heb je met en zonder het overshirt nog een hele stijlvolle outfit!

3. Overhemd en een pullover

Draag je graag een overhemd naar je werk, maar zorgt dat geregeld voor kippenvel? Ga dan voor een pullover. Zo behoud je toch je stijlvolle look – maar dan met een extra warme laag. Zo’n nette trui is er in veel verschillende kleuren, waardoor je ‘m goed met je outfit afstemt Heb je juist een beetje meer kleur nodig? Dan kies je voor een meer opvallende kleur voor je stijlvolle trui.


Meer tips nodig voor het toevoegen van kleur aan je outfit? Wij leggen het je uit!


4. Chique met een colbert

Een colbert in een stevige stof is een perfecte warme laag van je kantooroutfit. Draag ‘m met een overhemd, polo met lange mouwen of een warme coltrui. Het colbert trek je gemakkelijk aan als je een bij je afspraak aankomt. Is het lunchpauze, dan trek je je colbert toch lekker uit!? Maak je outfit af met een jeans of een mooie pantalon. Zo zie je maar weer, je kan eindeloos combineren met lagen!


Benieuwd naar nog meer outfits met de coltrui? Lees het hier!