Categorieën

Bugatti

Aantal per pagina Uw filters
9 artikelen
Bugatti schoenen

Bugatti, hoogwaardige herenschoenen met stijl!

De grondsteen voor Bugatti schoenen werd al in 1928 gelegd, toen schoenmaker Johann Müller in de Westfaalse Zwalmstreek zijn ‘Werkplaats voor Johann Müller maatschoenen’ bouwde. Heel snel maakte Müller naam met Bugatti maatschoenen, vooral omdat hij zijn schoenen nog maakte met traditionele ambachtelijke technieken.

Vandaag leidt Tim Horsten Müller, de kleinzoon van Johan Müller, de succesvolle Bugatti schoenenonderneming. Ervaring en kennis worden generatie op generatie doorgegeven bij de productie van alle schoenencollecties en Bugatti kleding. Voor de productie van Bugatti schoenen worden de beste materialen verwerkt met de nieuwste standaardtechnologieën. Hiervoor gebruikt de Bugatti onderneming uitsluitend hoogwaardig kalfs- en lamsleer als basisgrondstof om zijn traditionele creaties met de hand te produceren. Om een correcte pasvorm te kunnen blijven garanderen maakt Bugatti sinds jaren gebruik van leesten, geleverd door een erkende Duits-Italiaanse leestenmaker, die de Bugatti-Pasvorm verzekeren.

De ambachtelijke Bugatti schoenenonderneming hecht veel waarden aan het ontwerp en de kwaliteit van de schoen. Daarvoor zijn de speciale ‘Bugatti trendverkenners’ verantwoordelijk. Zij gaan naar verscheidene landen om de nieuwe modetrends te ontdekken. De Bugatti ontwerpen worden niet alleen beïnvloed door de vele internationale trends, maar ook door de creativiteit van het eigen designerteam.

Bugatti is verkrijgbaar op de webshop en bij alle Only for Men winkels m.u.v. Veghel en Woerden.

U bezoekt onze website vanuit het buitenland.

Wij raden u aan om naar www.onlyformen.be te gaan. Bent u een Belgische klant? Bezoek dan onze Belgische webshop www.onlyformen.be voor de mooiste schoenen, kleding, accessoires en de openingstijden van onze winkels.

Nederlandse webshop Belgishe webshop