Herenschoenen

Giorgio Sneakers

Draag jij je sneakers het liefst onder je casual outfit, maar ook onder je pantalon of pak? De klassieke Giorgio sneakers staan voor stijl en 100% Italiaanse kwaliteit. Handgemaakt met de beste materialen, daarmee sla je de plank nooit mis!
Lees meer

Geen producten gevonden

Giorgio sneakers online

Ga voor een combinatie van kwaliteit, stijl en comfort. De sneakercollectie van Giorgio is praktisch door het oog op comfort, maar zit barstensvol stijl. Shop handgemaakte sneakers met een uniek design, zo komt jouw persoonlijkheid echt naar voren in je outfit. Want deze schoenen combineer je gemakkelijk met shorts, chino of pantalon!

Shop nog voordeliger in de Giorgio outlet.

Over het merk Giorgio

Giorgio begon ruim 60 jaar geleden in Italië. Hoewel het modebewuste land een ideale springplank was naar succes, werden de schoenencollecties vooral populair in Nederland en België. De schoenen van Giorgio worden handgemaakt met een hoge kwaliteit runderleer, de zolen zijn vaak van rubber voor voldoende grip en comfort. Benieuwd naar nog meer Giorgio schoenen? Only for Men heeft een uitgebreide collectie die snel en makkelijk online te bestellen is.