Iets helemaal naar eigen stijl en wens maken? Dat kan! Maatwerk is iets unieks. Met het "Dutch Dandies Design your own" programma is alles mogelijk. Bij ons heb je de vrijheid om samen met de gespecialiseerde modeadviseurs je eigen maatpak samen te stellen. Wij zijn er om persoonlijk maatwerk te leveren met een verhaal.

Wat jij voor ogen hebt gaan wij realiseren. Zo kun jij helemaal naar eigen ingeving een colbert, pantalon, gilet of (trouw)pak ontwerpen. Ook kies je zelf de pasvorm, het materiaal, de kleur, de voering en meer. Uiteraard word je hierbij ondersteund door onze gespecialiseerde maatwerkadviseurs. Heb jij interesse? Maak dan snel een afspraak in de winkel naar keuze!

Momenteel bieden wij maatwerk aan in de filialen Doesburg, Alkmaar, Nieuwegein, Voorburg en Rosmalen.


maatpakken opties

Maak je outfit uniek

Maatwerk opties

Pakken en trouwpakken

Naast confectiekostuums, kun je bij ons ook een uniek maatpak compleet naar eigen wens samenstellen. Je hebt hierbij een enorme keuze uit verschillende opties. Je start met het kiezen van het materiaal en de pasvorm van je pak. Als je deze keuzes hebt gemaakt, is de basis van je maatkostuum gezet. Dan is het tijd om de details te kiezen zoals knopen, revers en meer. Natuurlijk is het "Dutch Dandies Design your own" programma ook geschikt voor trouwpakken. Op deze manier kun je naar eigen wens een trouwpak op maat laten maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van jullie initialen of trouwdatum verwerkt in de onderkraag? Alles is mogelijk en samen zorgen wij er voor dat jij er extra goed uit ziet op dé grote dag!

De maatkostuums zijn verkrijgbaar vanaf €499,-. De prijzen zijn afhankelijk van de gekozen details en stofkeuze. In augustus komen de nieuwe winterstoffen en in december de nieuwe zomerstoffen.

Maak een afspraak
Maatpakken colberts

Voor elke stijl

Colberts, gilets en pantalons

Wil jij geen heel pak? Je kunt ook losse colberts, gilets en pantalons op maat laten maken. Zo kun je bijvoorbeeld een smart casual outfit creëren met een maatwerk colbert.

Ook bij de losse items heb je de keuze uit vele opties en ga je samen met een adviseur een uniek kledingstuk samenstellen! Maatwerk wordt op deze manier beschikbaar voor iedere stijl.

Maak een afspraak

Stappenplan kleding op maat

Maatpakken opmeten

Stap 1: Maten opmeten

Maatwerk begint met meetwerk. Voordat we beginnen met het samenstellen van je kleding meten we eerst stap voor stap jouw maten op aan de hand van een pasmodel. Je kunt in deze stap aangeven wat jouw ideale pasvorm is.

Zo kunnen we er rekening mee houden tijdens het opmeten van jouw maten, zodat de kleding exact afgestemd is op de stijl die bij jou past.

Maatpakken stoffen kiezen

Stap 2: Verschillende opties kiezen

Zodra we je precieze maten weten gaan we je kleding samenstellen. In deze stap kiezen we de mooiste stoffen variërend van katoen, wol of zijde. Ook bieden we je hier de mogelijkheid om te kiezen uit honderden verschillende knopen, zakken, voeringen en unieke details.

Maatpakken klaar

Stap 3: Jouw unieke kledingstuk is klaar

Alles is opgemeten, uitgekozen en samengesteld. Jouw kleding is nu volledig naar wens ontworpen! Binnen vier weken kan je de kleding ophalen en passen. Eventuele wijzigingen maken wij direct voor je in orde.

maatpakken nabestellen

Stap 4: Nabestellen

Jouw maten bewaren we in ons systeem. Zo kunnen we jouw volgende kledingstuk op maat gemakkelijk nabestellen.