Categorieën


Made to Measure

Laat je kostuum op maat ontwerpen!

Kun je jouw perfecte kostuum niet vinden? Wil je juist iets aparts of ben je naar iets specifieks op zoek? Dan is ons Made to Measure programma zeker iets voor jou. Met dit programma kun je jouw kostuum naar eigen wens laten ontwerpen waarbij je zelf onder andere de pasvorm, het materiaal, de voering en de knopen kiest.

Bij het samenstellen van het perfecte kostuum word je uiteraard ondersteund door onze gespecialiseerde modeadviseurs. Maar hoe gaat dat nou te werk? Het Made to Measure programma bestaat uit de volgende stappen:

  1. Maatwerk begint met meetwerk. Eerst nemen we stap voor stap jouw maten op.
  2. Daarna stellen we het kostuum samen. In deze stap kiezen we de mooiste stoffen, knopen, pasvorm en alle bijbehorende details uit.
  3. Jouw maten bewaren we vervolgens in ons systeem. Het volgende maatkostuum kan je dus gemakkelijk nabestellen!
  4. Binnen vijf weken kan je het maatkostuum ophalen.

Maatkostuums zijn verkrijgbaar vanaf 475,-. Prijzen van de maatkostuums zijn afhankelijk van gekozen details en stofkeuze.

Wil je geholpen worden door onze gespecialiseerde modeadviseurs? Maak dan direct een afspraak!U bezoekt onze website vanuit het buitenland.

Wij raden u aan om naar www.onlyformen.be te gaan. Bent u een Belgische klant? Bezoek dan onze Belgische webshop www.onlyformen.be voor de mooiste schoenen, kleding, accessoires en de openingstijden van onze winkels.

Nederlandse webshop Belgishe webshop