Accessoires

Profuomo Vlinderstrikjes

Een keer iets anders dan een stropdas? Ga dan voor de Profuomo vlinderdas om je outfit voor verschillende gelegenheden mee te stylen!
Lees meer
Profuomo Strik
39,95
Profuomo Strik
39,95
Profuomo Vlinderstrik
39,95
Profuomo Trouwstrik
39,95
Profuomo Vlinderstrik
39,95
Profuomo Vlinderstrik
24,95

Profuomo vlinderstrikjes

De vlinderstrik is bezig met een ware opmars en niet meer weg te denken van het straatbeeld. Vroeger droeg men de Profuomo strik enkel bij een chic diner, gala of feest. Vandaag de dag zie je de vlinderdas steeds vaker terugkomen in het straatbeeld.

De Profuomo vlinderdas wordt gedragen in plaats van een stropdas om een casual outfit een eigentijdse en unieke uitstraling te geven. Echter wordt de vlinderdas nog steeds gedragen bij een kostuum of colbert naar een gala of luxe feest. De Profuomo strikken komen in veel verschillende soorten, kleuren en stoffen. We hebben effen strikken in de kleuren zwart, wit, rood en blauw, maar ook vlinderdassen met een print of dessin.

Het merk Profuomo

Profuomo is in 1934 opgericht door een Italiaanse familie. Ondertussen is het merk niet veranderd en is de stijl van de collecties van Profuomo een mix van klassiek en modern. Profuomo heeft altijd zorg en aandacht voor het ontwerp- en productieproces. Zo krijg je prachtige Profuomo accessoires die voldoen aan het klassieke modebeeld. Kenmerkend voor Profuomo zijn de kwaliteit en de actualiteit van de producten.

Voor een extra detail kunt u ervoor kiezen om de vlinderdas te combineren met het dragen van een pochet in de borstzak van je colbert. De pochet mag matchen met de strik, maar hoeft niet dezelfde kleurtint te zijn. Het is eigentijds en uniek als deze afwijken van elkaar. Bij een donkerblauwe vlinderstrik kun je bijvoorbeeld een lichtblauwe of witte pochet dragen. Naast speciale gelegenheden kan de Profuomo strik ook casual gedragen worden. Combineer het accessoire dan met een mooie jeans of pantalon met een slim fit overhemd.