Home
Bruidegom met roodbruin Dutch Dandies pak

Zeg jij binnenkort ja tegen jouw grote liefde? Wij helpen je van begin tot eind om alles uit de grote dag te halen. Van tips over ‘hoe het hoort’ tot aan inspiratie voor jouw perfecte trouwpak: wij zijn jouw ‘best man’ – zelfs al voor je jouw best man hebt!


Alkmaar personal shopping ruimte

Afspraak maken in de winkel

Ben je op zoek naar persoonlijk advies en wil je graag de stoffen en alle extra opties in het echt zien en voelen? Dat kan! Maak vrijblijvend een afspraak bij een winkel bij jou in de buurt. Of het nou gaat om een confectie trouwkostuum of om maatwerk, wij helpen jou verder!

Maak een afspraak
Voorbeeld van het Bruidegom Handboek

Hulp nodig bij het plannen van je bruiloft?

Wij zijn er voor jou!

Nu al met je handen in het haar om de planning, budget en strenge bruiloftsetiquette? Geen zorgen, wij hebben voor jou hét handboek voor de toekomstige bruidegom. Met voldoende tips en inspiratie van experts. Zo zorgen we er samen voor dat jullie dag onvergetelijk wordt! En het mooie is… het handboek is nog helemaal gratis ook.

Ik wil het handboek aanvragen!
Bruidegom met blauw Dutch Dandies pak

Keuze stress?

Wij helpen jou een trouwpak kiezen!

Je ziet door de bomen het bos niet meer. Ga je voor blauw, grijs of kies je toch voor een opvallende kleur? Een traditioneel driedelig kostuum of toch voor een Mix & Match? Lees onze blogs voor alle tips en trends en laat je inspireren. Zeker weten dat jij jouw perfecte pak vindt! Mocht je er toch niet uitkomen, maak dan gerust een pasafspraak bij jouw favoriete winkel!

Help mij kiezen!

Met welke trend stap jij in het huwelijksbootje?

Modellen met trouwkostuums en trouwkleding

Grijze trouwpakken: niet saai, maar stijlvol

Denk je bij grijs niet direct een feest – laat staan een bruiloft? Grijs is toch een perfecte kleur voor jouw trouwpak als je niet houdt van opvallend, maar je toch iets anders wil dan voorspelbaar blauw of zwart. Ga je voor klassiek, modern mix & match of een trendy smoking? Wij delen onze inspiratie.

Grijs is m'n kleur