Mode
Model met grijs Dutch Dandies trouwpak

Grijze trouwpakken:

niet serieus saai maar super stijlvol

Grijs is een perfecte kleurperfect als je niet houdt opvallend, maar blauw of zwart eigenlijk ook te standaard voor je zijn. Kies jij uit één van de vijftig tinten voor jullie bruiloft? Wij geven je tips en inspiratie voor jouw grijze trouwpak.

Model met grijs Dutch Dandies trouwpak

1. Klassiek: lichtgrijs driedelig trouwpak

In één keer klaar voor je trouwkleding? Dan ga je voor driedelig grijs – met parelmoerkleurige knopen en luxe champagnekleurige voering. Voor een écht klassieke look combineer je lichtgrijs met wittinten. Wil je een tikje moderner? Dan ga je voor das in een donkere grijstint en luxe bruine loafers.


Bij Dutch Dandies trouwpakken kan jij na de bruiloft je lichte knopen laten vervangen voor een bruine of zwarte variant. Zo kan je ook na het jawoord nog prima je pak aan.

2. Modern: donkergrijs pak met trouwaccessoires

Ben je praktischer aangelegd? Dan kan je prima een stijlvol grijs pak aan. Wel met trouwaccessoires natuurlijk. Denk bijvoorbeeld aan manchetknopen of een stropdas in de themakleur. Combineer met een cognac gespschoen en jij hoeft alleen nog maar op tijd ‘ja, ik wil’ te zeggen!

3. Tikje moderner trouwen in grijstinten mix & match

Moderner én nog praktischer ook. Mix en match pakken draag je eindeloos. Dus ook na die wittebroodsweken. Ga je voor een lichte of donkere tint? Een helderwit hemd past hier hoe dan ook perfect bij. Laat die das weg voor een nonchalante look – waar je trouwens ook prima je sneakers bij draagt.


Je mix & match jasje na de trouwdag ook dragen? Zo draag je jouw colbert op een jeans.


4. Super stijlvol: grijze smoking

Altijd goed en netjes is de smoking. Vooral als je een keer voor de moderne grijze variant gaat. En nog een ‘meevaller’ is dat combineren supermakkelijk is. De smoking is namelijk aan een aantal draagregels gebonden. Maak je look af met pochet, vlinderdas en nette lakschoenen – het liefst allemaal in zwart.


Ben je er nog niet helemaal uit? Maak dan vooral een pasafspraak bij één van onze trouwspecialisten. Zij helpen je graag met een trouwpak die écht bij je past. Of deze nu grijs, roze of blauw is.