Lifestyle
praktische pasjesportemonnee heren leer

Handig: Stijlvolle pasjes portemonnee voor onderweg

Wanneer jij graag op alles voorbereid bent, heb je vast een slimme wallet case voor je telefoon. Slim! Maar helaas niet altijd veilig voor je pasjes. Je belangrijke passen en geld hou je veilig met een stijlvolle en praktische Secrid Wallet.

compacte portemonnee pasjes heren secrid

1. De stijlvolle kleine metalen portemonnee

Een kleine portemonnee of cardprotector is de ideale oplossing voor al jouw passen. Het Nederlandse merk Secrid maakt luxe wallets van ultradun aluminium en stijlvol leer. Deze passen portemonnee is een ideaal formaat om in de binnenzak van je colbert mee te nemen. Jij betaalt die zakenlunch wel even!

2. Beveilig al je passen tegen scannen en skimmen

Een goede, compacte wallet is niet alleen handig voor pasjes. Je kan er namelijk ook je contant geld en visitekaartjes in kwijt. De pasjes schuiven met één klik trapsgewijs naar buiten en worden door een uniek binnenwerk beschermd tegen buigen, breken en beschadigen. Ideaal bijvoorbeeld voor een netwerkborrel in de stad. Daarnaast wordt je privacy beschermd door het aluminium materiaal.


Meer handige accessoires? Deze zonnebril past bij jou.


3. Aluminium cardprotector

Neem jij nooit (brief)geld mee? Dan is een cardprotector ook een prima optie voor jou! Op afstand scannen en skimmen van persoonlijke data die op jouw bankpas, ID-kaart of OV-businesscard staan, wordt hiermee tegengegaan. Dat is in een tijd van contactloze technologie een hele fijne gedachte.

4. Hoeveel pasjes passen er in jouw wallet?

Verdikte letters (embossing) op je pas zorgen dat ze meer ruimte innemen. Per portemonnee is het dan ook verschillend hoeveel pasjes erin passen:

  • Card protector – 6 passen, waarvan 1 met embossing.

  • Miniwallet – 6 vlakke passen of 4 passen met embossing. Ruimte voor 4 extra passen. Ruimte voor (brief)geld en visitekaartjes.

  • Slimwallet – 6 vlakke passen of 4 passen met embossing. Ruimte voor 6 extra passen. Ruimte voor (brief)geld en visitekaartjes.

  • Twinwallet – 12 vlakke passen of 8 passen met embossing. Ruimte voor 4 extra passen (brief)geld en visitekaartjes.