Handig: Stijlvolle pasjes portemonnee voor onderweg

Handig: Stijlvolle pasjes portemonnee voor onderweg

Jij bent het liefst op alles voorbereid. Toch? Als jij alles bij de hand houdt, heb jij ook vast een handige wallet case voor je telefoon. Heel slim! Maar helaas lang niet altijd veilig voor je pasjes. Je belangrijke passen hou je veilig met een stijlvolle Secrid Wallet.

Handig: Stijlvolle pasjes portemonnee voor onderweg

1. De stijlvolle kleine metalen portemonnee

Een kleine portemonnee of cardprotector is de ideale oplossing voor al jouw passen. Het Nederlandse merk Secrid maakt luxe wallets van ultradun aluminium en stijlvol leer. Deze passen portemonnee is een ideaal formaat om in de binnenzak van je colbert mee te nemen. Jij betaalt die zakenlunch wel even!

2. Beveilig al je passen tegen scannen en skimmen

Een goede, compacte wallet is niet alleen handig voor pasjes. Je kan er namelijk ook je contant gelden visitekaartjes in kwijt. De pasjes schuiven met één klik trapsgewijs naar buiten en worden door een uniek binnenwerk beschermd tegen buigen, breken en beschadigen. Ideaal bijvoorbeeld voor een netwerkborrel in de stad. Daarnaast wordt je privacy beschermd door het aluminium materiaal.


Direct tijd om het terras op te gaan met je nieuwe pasjes portemonnee? Met deze outfits sta jij in de picture bij de borrel


3. Aluminium cardprotector

Neem jij nooit (brief)geld mee? Dan is een cardprotector ook een prima optie voor jou! Op afstand scannen en skimmen van persoonlijke data die op jouw bankpas, ID-kaart of OV-businesscard staan, wordt hiermee tegengegaan. Dat is in een tijd van contactloze technologie een hele fijne gedachte.

4. Hoeveel pasjes passen er in jouw wallet?

Verdikte letters (embossing) op je pas zorgen dat ze meer ruimte innemen. Per portemonnee is het dan ook verschillend hoeveel pasjes erin passen:

  • Card protector – 6 passen, waarvan 1 met embossing.

  • Miniwallet – 6 vlakke passen of 4 passen met embossing. Ruimte voor 4 extra passen. Ruimte voor (brief)geld en visitekaartjes.

  • Slimwallet – 6 vlakke passen of 4 passen met embossing. Ruimte voor 6 extra passen. Ruimte voor (brief)geld en visitekaartjes.

  • Twinwallet – 12 vlakke passen of 8 passen met embossing. Ruimte voor 4 extra passen (brief)geld en visitekaartjes.